Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAMINJO HODAJ PO SARAJEVU KO PO SVOM GRADU..RAJA TE GOTIVI!!
uvijek bujruma u Sarajevu ima ! bravo Sud BiH!
Mamić je klasični businessman. Siguran sam da je nezakonito stekao veliko bogatstvo ali je njegovim poslovnim potezima i Dinamo profitirao. Pa Dinamo je trenutno, bez premca, najbogatiji sportski klub na području bivše Jugoslavije - daleko ispred Crvene Zvezde, što nikad prije nije bio slučaj.
Prljavo Kazaliste vec sprema hit Babo Zdravko Pamtim to kao da je bilo danas Kada je babo Zdravko otiš o od nas U ruci mu piva, za reverom značka NK Dinama Kazo je da mu je dosta žene i djece i kuće I da ga neka Medjugorska nostalgija vuče I da će se vratit kad mu bude ćeif
mamicu, mogao bi ti kod nas za premijera, ti i nasi premijeri vlada imate slicnu biografiju
toooo sto kaze brundo toooooooooo, neeeeeekkaaaa joooossss Lopova u drzaviiiii tooooo BiH kraljevino LOPOVAAAAAA hahahahahahahaahahahah
Od kuda njemu BiH papiri čovjek rodjen u Bjelovaru, kojim pravom je ostvario da ima BiH drzavljanstvo ili ti ga papire?
Otac mu drzavljanin, vode porijeklo iz Duvna.
@_MoStAr_ Do jaja, da li tim pravom i ja imam pravo na HR drzavljanstvo ako mi je djed rodjen u Kraljevini SHS izjasnjavo se kao Hrvat i bio pripadnih SS 13. Brdske Handzar Divizije, odnosno 1. Hrvatske...?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odmah ga postaviti za predsjednika FK Sarajevo..da nas digne iz pepela i ako to uspe kao s Dinamom nek za sebe uzme kolko hoce sam nek Sarajvo uvede u Ligu sampiona..
ne tereti ga Dinamo nego ga Udbasi terete . Dinamo se izjasnio da nije ostecen.
Lakrdija zvana kriminalci iz BIH u HR i obratno se nastavlja...
pravi bosnjak
Mamic za hrvatskog clana predsjednistva :)
Maminjo novi predsjednik FK Sloboda. Novo mućko đubre je Jasmin Imamović, nabije Federalnu TV i Fukare na k**ac. Općinski sudija u Tuzli proklet bio na Bajram 2018.
Naravno, BiH neće izručivati svoje državljane mućkoj đubradi!
Eto sad može i interpol da nabije na k...c
Izgleda da ce Modric ponovo igrati za Zrinjski a Lovren ce iz Kraljeve Sutjeske vozariti do Celika u Zenicu! Veliki dobitak za BiH, ukljuciti Mamica u sistem, dati mu poziciju direktora reprezentacija i Fudbalsku akademiju da vodi!
Broj pluseva na ovaj komentar govori SVE o stanju u ovoj državi. Znači, ogromna većina želi dokazanog kriminalca na bitnoj poziciji. Možda je bolji od trenutnih kriminalaca, ali je i dalje KRIMINALAC.
Mi smo Svajcarska za kriminalce. Ne bi me cudilo da Mamic bude nosilac neke HDZ-ve liste za izbore. Kriminalci ovde imaju prolaz ko ferari..
gospodin čovjek, davao im 50miliona eura poreza godišnje i malo im bilo, uvali se u želju daji nasoj državi 20mil digni želju da bude petina dinama, ostalo sve sebi uzimaj.