Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja se javljam da služim kaznu umjesto bilo koga od ove trojice al samo da mi daju ono što su klepili...Dovoljno jedan miliončič da živim do kraja života ko normalan čovjek.A svi koji brane Novaliča nek vide šta danas ručaju a šta on i kakvo auto voze a kakav on.
Opet cemo im mi placat rucak
U Turskoj
Nećemo im mi ništa plačati, nego će oni doturiti predsjedniku FBiH 50.000 KM da dobije pomilovanje. Zato se uopšte i ne brinu, jer će biti oslobođeni bez problema.
Svasta ce izmislisiti samo da politicari ne ide cuzu
Ovo ce polako odgadjanje,zalba,odgadjanje,odgadjanje i polako zaborav.Bice kao i sve do sada tresla se suma,rodio se mis.
@Telefunken jesu legle pare za sendvic i kladionicu vidim bice i za nargilicu ... jeftino se prodajete sa SDA Botine
Nek pise i nek navija ko za koga hoce i nek komentarise sta god hoce al ko je imalo pismen da procita presudu novalicu jasno mu je da su mu napakovali i sad ga trpaju u zatvor prije nego ga ustavni sud oslobodi il na kraju sud u strazburu samo da se vidi da su ga strpali u zatvor a ne da su na galamu i prevaru dosli na vlast da raskuce ovaj dio gdje zive bosnjaci
I kad ga oslobode drzava tj mi posredno cemo mu platiti svaki da kao i dusevnu bol.
Svugdje u svijetu su najvece kazne ako prevaris drzavu...jedino kod nas 4 5 6 i trecinu samo opalis dakle isplati se
Odslužite kaznu izadjite napolje ko ljudi a ne žalbe i pomilovanja ko gnjide kakve zadnje.
Ma u zatvor kakve zalbe a nisu ni o cemu mislili kad su dogovarali ogromnu zaradu tad nisu trazili odgodu vec da ubrzaju proces
Ma to treba smrtnu kaznu kao kod Kineza.
Neznam zasto vise nisu u zatvoru , sta se vise odgadja da se zatvore ti klosari !
Samo da ne bude ko sa Šerifom KonjevičemJa sam ležo na Kuli 3 mjeseca 1982 god (čekovi bez pokriča)Došo Šerif sa kaznom od 6 mjeseci bio tri dana u zatvoru i pustili ga A sve vrijeme ga vodili ko da je na izdražavanju kazneČak su ga na svakom prebrojavanuj i postrojavanju ujutro upisivali ko da je u redu.
Srami se BiH ..da covjeka zatvoriti za tudji potpis.
Prvo fadile vrati naše novce, drugo malo si i dobio
Mediji ne spominju Jelku Milićević, oslobođenu svake optužbe, ni sudije koji određuju kazne, izmišljaju optužbe ili oslobađaju, zavisi, na cijem su platnom spisku, a jako ih interesuje kada ce (bez dokaza) osuđenici u tamnicu. Jako Interesantno, posebno za dijasporu
Ma nisu, duše naše lijepe, poštene..