Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježi u srbiju i bit ćeš narodni heroj, nosat će te na ikonama pravoslavnim.
A ako se zoves Sakib, pobjegnes u Tursku.
Ako mi nalupate bar 150 minusa istorija ce zaboraviti da su i Bosnjaci imali ratne zlocince, koje su, gle cuda, krili do poslednjeg trenutka.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zamjenika mu osudio Hag a protiv njega se tek, nakon 30 godina, pokreće optužnica, sada kada ima 70 ili koliko godina! Ali nema veze, nek se pokreće i sa 100 godina, nek govno ostane ubilježeno u historiji kao zločinac!
Ljudi misle da su srpski zločini u Srebrenici svode samo na genocid iz jula 95. Niko nema pojma o brutalnim spc zločinima na tlu Srebrenice i u samoj čaršiji u proljeće '92. Naravno da ne govorimo o bošnjačkim selima oko Srebrenice koja nisu pripadala zaštićenoj zoni.
klik, danas je 30 godina od pokolja na Stipića livadama kod Jablanice, gdje je ubijeno i izmasakrirano 39 Hrvatskih civila i vojnika od strane ABiH za koje nitko nije ni optužen ni odgovarao, što ne napišete o tome članak.
39 civila i vojnika? 2 civila i 37 vojnika. Koga više lažete?
Srpski eroj, čkapi, bježi ko kakva baba
nemoguce nakon 30 godina da ih ima da jos zivi setaju zlocinci smrdski
......i preko 28 godina od masakra i genocida oni hodaju slobodni....
Malo ste poranili
Gledam ga sad na youtube, covjek recenice nije znao sastavit prikioom davanja intervju i raporta. Srbi oko njega pljescu na spomen dizanja dzamija i prebiega ljudi. Chetalji su zlo
Ovo je dobro, jer je pripadnik vrs
hahaha sjetili se 30 godina poslije. Covjek zivio zivot, najbolje godine. Sad da ga i osude, odsluzi 2god i trazi ranije pustanje zbog godina. Tuga, ovcama nas prave
Ma kako su svi ovako glavati očito mnogo ukrštena rasa.
Srbi su zaista kukavički narod. Sve i jedan ratni zločinac se krio kao pi*kica. Ali šta očekivati od životinja koji su ubijali civile, da imaju bar trunku hrabrosti i savjesti?
Još ima da dobije ulicu ili naziv škole kad bude krepalo smece...to je taj genocidni mentalitet!
Svi ratni zločinci koji su još na slobodi su u Srbiji. a BiH i dalje razgovara sa Srbijom.Ti treba prekinuti sve diplomatske odnose dok neizruče ratne zločince
Uslovi potrebni da bi kod Srba bio slavan i poznat, eventualno da budes na ikonama su: -da si ubijao djecu -silovao -klao -palio
Hajde narode telefon u ruke i ponovo glasajte za zvezde granda za Gileta,Mirzu,Džejlu,Harisa,Ibru,Anida,Mahira,Nermina i tako punite buđet države koja je leglo ratnih zločinaca i koja ih brani i veliča i omogučite im da vašim novcem, da imaju dobre penzije i da mogu uživati zahvaljujuči vama naivnim Bošnjacima.