poskok12345
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
28.07.2023.
Komentari
9
Komentari korisnika
cijelu utakmicu s igračem više bez ijednog udarca u okvir gola (osim penala), željo nije slučajno na ovome mjestu, stvarno su katastrofa. Drljo napadač, dvije godine u želji gola nije dao, tugo moja.Baš mi žao Želje.
radi ovakvih stvari je i Vedran izgubio glavu
To je sarkazam, ali tu ima u tome sarkazmu dosta i istine, kad bi došli Engleski klubovi igrati kod nas pitanje bi bilo kako bi se snašli na ovim našim livadama i oranicama, šutneš loptu u jednu stranu pa je grbavi teren preusmjeri na drugu. Tko je ikada igrao nogomet zna šta znači dobar teren.
Bravo i za Široki 😜
baš stvarno, što su iz NK prebacili u FK, srame se svoje povijesti ili?
ljudi moji, ne navijam ni za Sarajevo ni za Želju, znači neutralan, ali brate mili ovi navijači Sarajeva i sama atmosfera na stadionu ne može vode dodati navijačima Želje i atmosferi na Grbavici.
i jedni i drugi se prepucavate čiji je kralj, nešto ne vidim da i jedni i drugi dajete svoj djeci imena po "vašemu" kralju.
klik, danas je 30 godina od pokolja na Stipića livadama kod Jablanice, gdje je ubijeno i izmasakrirano 39 Hrvatskih civila i vojnika od strane ABiH za koje nitko nije ni optužen ni odgovarao, što ne napišete o tome članak.