Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god granici sa ovom genocidnom nacijom ima probleme, neki sto su druge vjeroispovijesti neki sto pricaju drugacije neki sto su mozda malo drugacije boje, ali uglavnom jer nisu srbi...
Ako ovo nije velicanje genocida onda ne znam sta je, gdje to tuzilastvo?
sa bosnjacima se zezaju svi, niko ih ne shvata ozbiljno, sto bi se reklo, zadnja su rupa na svirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
To i jeste iskazivanje stava - stava da bi sve isto ponovili
Sta radi tuzilastvo? Pokrenuti postupak i protiv njega za velicanje genocida i ratnih zlocinaca, ovim je potvrdio da se slaze sa stavom i da podrzava stav onih studentica koje su upravo to radile.
naravno da ce ponoviti do 2030 dok se Srbija naoruzava Bosnjo ide na koride i Zvezde granda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majmune, nismo džamiju mogli obnoviti, ubili ste čovjeka. Koji ste vi divljaci.
Srbija protiv nasilja🤥 Dobar vic
Srpska hegemonisticka politika je rušilacka i pociva na visestoljetnoj obmani, iskrivljenoj svijesti i zlocinackoj ideologiji. Nista nisu znacajno napravili osim sto su od bizantinaca preuzeli pravislavlje ali jesu mnoge zlocine i genocide. Slavoljublje narodnih srpskih masa i bolesni egoizam njihovih vođa predstavlja trajnu prijetnju okolnim drzavama. Zele novu krv.
Da smo mi normalni ni sekunde na mjestu ambasadora ti vise nebi bio
Moj stav je da je RS genocidna tvorevina naseljena genocidnim narodom, vodena krkanima za kojima plaču zatvori i šatori. Sta ćemo sad? Sloboda mišljenja, govora....???
To nije izrazavanje stava, to je cinjenica
Samo pipe zavrnut a svijet to trenutno i radi. Do kosti je ogoljena politika ovog i sličnih njemu.
Na Drini je sve počelo,na Drini će se i završiti,tad će biti gotovo i sa tipovima poput Vranješa!!
Samo mi nije jasno kako on moze biti ambasador BIH da je on ambasador BIH on bi stitio BIH i nevine ljude koji su izgubili zivote 92 do 95 i genocid.
Rs ppstavlja svjesno najgori olos na nivou drzave. Zaszo? Jer oni hoce novu krv. Dobrovoljci
"Iskazivanje stava..." koji kreten ....
serem ti se u stav idiote..
Ovi se boje Vučića i, Dodika i za svoje fotelje pa, se, samo kopaju i brukaju. Kakav debil od čovjeka moraš biti da kažeš i da podržiš tu gnusotu. Pravoslavac sam, ali ovo je odvratno.
Živimo u anarhiji gdje se zakon ne mora poštovati i niko se ne buni zbog toga. Glupi li smo, neizmjerno...
U biti, Vranješev stav trba shvatiti ovako :"Svi mi srbi smo zločinci i genocid nad Bošnjacima je dio kolektivne želje srpskog naroda i SPC te naš stalni zadatak kojem težimo a izvršioci tog zadatka heroji srpskog naroda i uzor ostalima".Dakle Vranješ poručuje da su svi Srbi, pa čak i srpsko dijete u kolijevci, zločinci.
Ovom treba po kratkom postupku ukinuti akreditiv i postaviti novog ambasadora umjesto da se s njim polemise. Nije on tamo da predstavlja sebe vec BiH
nije bolest sve što boli..