Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA bit će to nargila protesti 🤣🤣🤣
Nemoj tako, ipak je to sila od studenata. Oglušili se kada je narod masovne proteste pravio, nisu ku.cem mrdnuli a sad nešto šatro prijete. Prvi neću stati uz vas neka vam to bude jasno, tri puta se od vas tražilo da izađete sa narodom, vi niste, pa nećemo ni mi sada. Makar kažem u svoje ime, čast pojedinim studentima al većinom "vječiti student" raja, nargila mangupi i intelektualci.
Republiko, naravno da prvi ja neću stati uz studente, što bih? Tražili smo više puta mi kao narod da oni stanu uz nas, nisu to napravili, neću ni ja uz njih. Teško im jeste al' brate mili, kako daš tako i dobiješ. Toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Studentska buna pod pokroviteljstvom Harisa Zahiragica.Studenti se ne bune zadnjih dvadeset i kusur godina, sve im super u drzavi koju unistava SDA kadar.Ali sada kad je opozicija par mjeseci na vlasti, e sad ce da se bune !?!
Zar redovni studenti placaju 6-7000km za godinu? Zapamtite ovo ime devic, to je buduci zahiragic! Svaka čast dobrim momcima, ali njih necete vidjeti na tv-u ili kako kukaju!!!
Poubunite se, svaka vam čast, imate moju podršku
ovako se radnici iz realnog sektora trebaju dici
E ja vlade ne mozete djeci obezbjedit osnovne stvari.Kako roditelji da prezive i djecu školuju?
Uuuu sta mu reče
sta bolan 30 000 i da vas ima toliko vi nemate petlje da izadjete na ispit a kamoli na proteste , sto kaze čovjek prije ce te od crkavice sto vam familija šalje pit kafu cijeli dan il sukat šlauf sa okusom teletine
Kao student, ne podrzavam uopce ove iz studentskog parlamenta jer su to uglavnom SDA pioniri, ali svakako da treba podrzati kolege studente jer apsurdno je placati toliki novac za nastavu koje nema adekvatno. Fakulteti nemaju nikakvih troskova, ni grijanja, ni odrzavanja ucionica itd., a cijena školarine je nepromijenjena, a da ne pričamo o oskudnoj nastavi u ovakvim uslovima. Prakticna nastava je nepostojeca, nije isto pruženo znanje da bi se zadržala stara visina školarine
Čuj masovni protesti ... ovaj sam sebe ne shvata ozbiljno.
Ma fataj se motike
Još jedan dokaz koliko je lopovska hobotnica SDA pustila pipke.
SDA i njegova super beba Zahiragic svakodnevno smisljaju nacine da se dokopaju vlasti.
Super beba će ostati bez gaća z neki dan. Njegovi ga prodali i spremaju se na put.
to ih huška zahiragic medjed
Sta kazu mtel-ovci 30000 sda studenata
Nemoj nas nasmijaavat necete po hljeb da ofete u prodavnicu kakvi masovni protesti i vi
šta mu je mahir sda dević