Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost u domu su samo sirotinja naša i oni koji nisu imali vezu kod lokalnog šerifa. Oni bogati ministarski i slični ni nisu ovdje a jednako ni stranački - zato i nemaju ništa...da je od kojeg iz SDA ovdje tatin sin ili nedaj Bože kćerka vidio bi šta mobitel radi i lova stiže i prije nego razgovor završio...
Napravimo konačno studentsko proljeće, za sve što nam se dešava! PODRŠKA KOLEGE
Dok se studenti mrznu bez grijanja, Amir Petrovic ce opet veceras u restoranu Bijela Vila, piti jesti i bahatit se studentskim parama. A sta je para studentskih protracio u improvizovanom bordelu preko puta pekare Gold u kafani kod Nine bog zna. Revolucija jedina solucija.
Amir Petrovic, Edina Demirovic, Almir Skrijelj, Kemal Mirvic, Mirsad Muminovic, Senan Lalic, prikazite primanja po kriminalnom osnovu preko servisa, da vas potsjetim 730km 700 kerma vama 30 studentu, i da student suti. Za sve ovo imam materijalne dokaze, dok vam je ovo kadric odobravo bio vam je tata svima. Pa ste curicu predlozili istu dobru navikz.
@gooUser1575638700 Milak nemoj da se sakrivas iza laznih profila, Svi mi iz Nedzarica znamo ko si i sta si. Bolje ti je da vratis pare koje si ti pokrao i prokockao kao predsjednik asocijacije od studenata ako uopce smijes da dodjes u Sarajevo od ljudi koje si pokrao.
Predstavnici rukovodstvo USSCa nekadasnje asocijacije, ukoliko vas zanimaju kriminakne radnje uprave SCa ostavite kontakt da vam predocim materijalne dokaze
Nista ti Curicu ne znas!!! Studenti ti izasli ispred doma. Samo ti slusaj Skrijelja, Petrovica gimnasticarku, kemuru murjaka i neces ni kraj mandata docekat!!!
Studenti protestvuju, a predsjednik im tek danas sakuplja zahtjeve, da ih sutra preda nadleznima. Zar ne ide prvo analiza stanja i dokumentovanje nedostataka, pa dostavljanje prijedloga i zahtjeva nadleznima, usaglasavanje roka za reakciju, pa tek onda opomena pred proteste i na kraju protesti. Ovo oizgleda kao neka hajka da se stvori opravdanje za odlaganje ispita ili slicno. I takvi sutra treba da nose akademske titule????
Znao sam da,puno komentara ce biti kako na migrante se trose pare. Opet ponavljam, u vezi migranata sve IOM placa: najam objekata, hranu, prevoz, medicinske usluge, zastitarske sluzbe, volontere crvenog kriza itd. Niti jedna marka iz budzeta ne ide na migrante. Valjda je jasno sad.
ma i ovi studenti su bezobrazni. vani imaju sve moguce uslove studiranja i oni ko za inat dosli studirati u bosnu. ko im je kriv sto im roditelji nisu imucni pa da im kupe stanove u sarajevu ;)
U cilju smanjenja zagadjenja i smoga ugasili smo im struju i grijanje. Vlada KS. Ozbiljnije: Ova lokacija je jedna od najinteresantnijih u gradu, koga danas zanimaju studenti? Ako sami ne krenu u pravu borbu, lose im se pise.
Ako je u Sarajevu opstina opcina zar onda nisu uvjeti, a ne uslovi?
Najbitnije je da vi dr.narod i migrante rjesavate...nas narod i studente ne treba,oni su nebitni...sram vas bilo!Nije ni cudo sto sve vise napustaju BiH,nema gore nego ovdje...svaki dan se uvjeris jos vise
Jako žalosno večinom su to djeca sa sela i iz manjih gradova a oni su opet večinom poslušni i naivni i njih je najlakše žedne preko vode. Al sve se vrti u krug budite pametni i zlopamtila
Risto Podvožnjak, Risto Podvožnjak, Risto Podvožnjak...
opet nas mentalitet, njih stotinjak se iskupilo a u domu stanuje puno vise studenata. kapacitet SD Nedzarici je 960 kreveta. P.S. ovaj vojnik ko da je isp'o iz PUBG-a
Tu je SBB direktor,koji se bavi zapošljavanjem svojih podanika,a ne poboljšanju uslova za život studenata.Tu nema pravilnika o sistematizaciji nego se bespotrebno gomila višak radnika i troše sredstva za sve drugo,a najmanje za studente.
Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem: email: [email protected]