ibrotekovina
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
12.06.2015.
Komentari
71
Komentari korisnika
Da Francuzima treba objašnjavati neko poput ove spodobe šta se dešava negdje u Evropi, oni ne bi bili velika nacija niti svjetska sila...tako mogu da misle samo provincijalni političari i drumski razbojnici ovog tipa. Kupljena pažnja će biti obavljena protokolarno i učtivo...na kraju će ga pitati "jesil završio...jesam...haj sad razguli, doviđenja i prijatno!"
Nije nešto lijepa ova Vulićka...al jest pametnaaaaaa!
Pa kreni fukaro...da još jednom povedeš, kao i tvoji prethodnici, srpski narod u sunovrat...ne bi li se jednom opametili i shvatili da niti ste najpametniji, a svakako više ni najjači u regiji...prihvatite nove činjenice, pomirite se sa sobom i svijetom, razvijajte se, živite i radite...niko vam ne brani. Da odahne regija i Evropa od vašeg srednjovjekovnog ludila utemeljenog na desetercu, guslama i mračnim mitovima SPC. Dao Bog da bude tako.
Nema smiješnije i besmislenije institucije...ne postoji ništa slično što svira neke pjesme, jaše maglu, daje neke ocjene, a da pri tome veze nema...ni o poslu kojeg revidiraju niti o načinu rada institucije koju nadziru...žali Bože novca koje se troši na ove jahače magle.
Ali, pošto se kleptomanima i prevarantima izmakao CIK BiH kojeg više ne kontrolišu, sad je k'o fol ova priča...k'o biva, bore se i brinu za interese hrvatskog naroda...do zadnjeg novčića iz tuđeg džepa.
Član 10.12 Izbornog zakona BiH propisuje "Broj delegata iz svakog konstitutivnog naroda i iz reda ostalih, koji se biraju u Dom naroda iz zakonodavnog tijela svakog kantona je proporcionalan broju stanovnika kantona prema posljednjem popisu. Izborna komisija ODREĐUJE, nakon svakog popisa, broj delegata koji se biraju iz svakog konstitutivnog naroda i iz reda ostalih, a koji se biraju iz zakonodavnog tijela svakog kantona."
Vrlo je jednostavno rješenje za tvoje, k'o bejagi, probleme...ako ne možeš da živiš pored Bošnjaka i Hrvata, fino brate pokupiš svoje stvari i razguliš lagano tamo gdje ti je i s kim ti je lijepo...sjecikeso jedna seljačka. Ali Bosnu ne diraj...ovdje se od stoljeća 7. živjelo zajedno i niko nikoga dirao nije. Sretno, prijatno
Jebaće vama komunisti majku, kad-tad...i to svima...svako nacionalističko govno je isto...kockaste glave, oružje, grupašenje kao u čoporu, IQ= 70, priča o Bogu, vjeri, a džepovi puni opljačkanih i ukradenih para...a sve to, pomno prati i plješće tom najnižem ljudskom soju, kler...i sve i uvijek i svuda je isto. Od Čilea do Novog Zelanda, od Norveške do Južnoafričke republike.
Kakva budala u pm
Ako mu je mati, sestra ili žena junica koju ne treba puštati iz kuće, jer će je zaskočiti neki bik što će dovesti do propasti društva, neka i drugima zabranjuje. Davno su o tome sve rekli pametni ljudi, a svijet kojem on teži davno je propao zbog mraka neznanja, zaostalosti, zatucanosti, koja se ogleda u tome i što je žena u mraku. Zbog toga su se milioni od istočnih naroda pokrenuli za boljim životom u "propali" zapadni svijet. Knjige braćo, knjige, a ne zvona i praporce!!!