Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari su dokaz onoga o ćemu ovaj čovjek govori. Bošnjaci ne znaju napraviti dugoročni strateški plan i držati se istog. Zbog toga smo pod sve većim uticajem politika ZG i BG.
Nejmamo ni putnicki voz do Zagreba i Beograda a akademici opisuju teorije igara. Jarane obidji pijacu Vrapcici pa ces vidit da se raja druze ko i prije rata.
Izdajnici su najveći kancer društva oduvijek bili, kroz historiju to se jasno vidi! Davno bi bilo ovdje riješeno da nije bilo domaćih izdajnika koji su izdali Husejn Kapetana!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U biti je naslov: Bosnjak, clan bosnjacke poliicke udruge je protivnik izmjena izbornog zakona. A tkzv "HDZov zahtijev" - je zahtijev hr. naroda kroz stranku koja ga legitimno predstavlja. U biti - tekst glasi: predstavnik bosnjackog naroda negira legitimni zathijev hr. naroda. Vjerujem da i ovdje ima ljudi koji su za istinsku demokraciju i kojima je dosta da se nekoga tretira onako kako se njih godinama u JU tretiralo. U suprotnom se radi o licemjerstvu.
Legitimni zahtjev bošnjačkog naroda je da ne udovoljimo zahtjevu hrvatskog naroda. Eto, sta cemo sad?
Krug 99 i bosanski franjevci u politici...pametnom dosta
Adilovi intelektualci su tužni skup. Kao Čehovljeve tužne komedije. Garant Zlatko Hadžidedić spomenuo svoju knjigu koja je nedavno izašla na engleskom. 🤣 Zlatko popij vode malo ...
Zemljo otvori se šta sve prolazi pod stručnjak???eee. Uz ovakve stručnjake mislim da poželim da me Ivana Knoll istrenira hibridno. Isti kapacitet kao i onaj srpski stručnjak gdje objasni da ju je u Katar poslala hrvatska tajna služba kako bi se što više pričalo o hrvatskoj i tako joj se dizao rejting.
300 hiljada bosanski katolika ima toliki uticaj da ako malo jače Bošnjo prne odletit će do Nehuma
300000 katolika i 450000 hrvata i nije malo...treba ljudima dati prava
Sami smo krivi,od Alije na ovamo prodavali su nas kako je ko stigao.
Hrvatski faktor u BiH je toliko jak da ne bi izdržao par ozbiljnijih čvoka. Tolike kapacitete imaju. Ali mi ništa ne radimo, lafo da ne talasamo i onda se samo ibretimo. Treba ovo zatresti ozbiljno, a ne čekati da oni tresu kad njima paše pa onda kuku spašavaj.
Vi samo prijetite ratom umjesto da radite vise i bolje za svoju kucu ,za mjesnu zajednicu,za opcinu a onda i za drzavu...ako je preokupacija samo prijetiti srbima i hrvatima to je samo jadno...radite bolan,gradite itd nije ti hrvat kriv ako nemas a bogme ti ni ,,legitimni zlatni,, nece pomoc ako nemas...
U PRAVU JE100%. JOS SE HDZ -ovim UZP-OVCIMA SADA PRIDRUZIO I Cionista, vlasnik Aluminija, koji bi da u Hercegovini pravi Jevrejsku Autonomnu Oblast -JAO
Posebni odjel pa da nam u raspodjeli vlasti neki trojkaš trampi mjesto direktora odjela za kakav tender ili šarenu lažu zvanu europski zakon koji opet padne na domu naroda, a na poziciju dodje neko miloradovo pašče. Ma bravo stručnjak. Nama trebaju paradržavne strukture tamo gdje ne kontrolišemo državne.
A zagovaranje izbornog zakona po mjeri Bošnjaka, da li je i to hibridni rat, nekakav drugi oblik rata ili jednostavno nacionalizam....
Lovi ribu, Ahmede Kico!
Hrvata u Hr trenutno ima oko 3 miliona u BiH 300 hiljada kakva to oni imaju potencijal da upravljaju BiH majketi? Ne mogu da nasele prostor po krajini s kojeg su otjerali srbe a toliko dovlaćili Hrvata iz BiH mogu vam sad nabrojat 10 sela iz srednje Bosne što su naseljeni po Kninu evo provjerite Pidriš Vakuf, Prići Travnik itd
gooUser1696711074 to su gluposti po broju rođene djece ako se zna prosječna stopa nataliteta kod nas se može vidjet koliko ima stanovnika uz to su zdravstvena osiguranja i broj prvačića. u BiH ima trenutno oko 1.520.000 Bošnjaka 900.000 Srba i 310.000 Hrvata plus oko 150.000 ostali znači oko 2.9 miln stanovnika.
gooUser1696711074 hahaha uzobilji se vitalni index koliki je? fertilna baza? Znaš li kolika je prosječna stopa nataliteta? Koliko prvačića je ove godine upisano? Koliko djece rođeno pa bolan da nas je 2,2 miliona a da imamo ovu brojku rođeni značilo bi da imamo stopu nataliteta kao neka Afrička zemlja gdje se samo karaju i rađaju. Nemoj lupat gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobit ce qrc. konstitutivne rvate treba svrstati u nacionalnu manjinu nema ih ni 3%
Koga vas?
Bosanski katolici su u Irskoj
Dok se gleda nacionalno omladina bjezi vani u Njemacku.Taj isti Hdz je svjestan da danas u Mostaru nema vise od 30.000 Hrvata a bilo ih 60.000 prije 20 godina. Vracajte ljude iz Njemacke industrijska zona da se popuni fabrikama.
Konaković je miljenik Zagreb jer javno govrio da je za to da hrvati sami sebi biraju
@sekamalapg ?????????????????? a ti bi da im vi dalje birate???????????????????????????????