Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INSTITUCIJE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!!! Tako piše u Ustavu!!!!!!!!!!!
Bošnjaci su promjenili stranku otisla je SDA , ali rušilačke sile nastavljaju po starom bila SDA ,NIP , NS cilj je unistiti BiH i Bošnjake.Dali cemo ikada doci pameti ?
Ne znam što neko može biti za ili protiv kada se zna da su to državne institucije..
Toliko mi je glupo da se to tako traži i ne prolazi.Ako nisu po Ustavu, a nisu, nema se sta predlagati.Potrebno je usvojiti da to bude krivično djelo ko ih tako naziva i riješena stvar. Mogu samo postojati Institucije BiH , odnosno državne institucije i institucije entiteta.Odakle samo njima, a to je maslo onoga najvećeg neprijatelja BiH iz Laktasa, a nije mnogo odmaklo ni ono govno sto je odvodilo muslimanske zatočenike iz logora u Mostaru. Dakle, NE POSTOJE zajedničke institucije.
Zar se nisu dogovorili??? Pa da, teska tema.
Republika Mrska, zadnje udruženje građana prije govana.
Vlaški pogančeri su sve smjepniji iz dana u dan. Nestaju sigurno i Ubrzano...
Od većine napravili manjinu . Pa sad gledajte kako vam se tjeraju omladinu iz države. Sad ce veća prava u BiH imati strani državljani iz Srbije i Hrvatske. Bravo za one koji su to omogućili. BiH se bolje branila puškom u ratu nego sad u ko fol miru. Borba za fotelje uništava prosperitet države.
...sta se desilo sa POZITIVNOM ENERGIJOM i optimizmom....sve izlapilo i opet po starom, utimatumi, ucjene i odbijanje sve pozitivnog i naprednog
Ja ja, sad nam simpatizeri cetnickog pokreta vode drzavu.., svaka cast osmorci i ostalim ublehama.
čudom se čudim
u ovoj drzavi svi redom u isto vrijeme teeba da dobijemo galopirajuci rak i leukemiju u isto vrijeme i budemo istrijebljeni svi redom u sto kracem roku.. i ovi sto glasaju za isto i ovi sto glasaju za promjene i ovi sto ni ne izlaze..ovdje drugog izlaza nema.. kad pomremo istrunemo iskoristiti nas za djubrivo i posijati krompir od kladuse do cajnica
SDA je propustila sa HDZom poslije rata da reši institucije, nego se okrenula protiv zapada i tako i Hrvatske. Sad je kasno za zajedničke institucije. Svi koji ne žele da ih prođe život u čekanju, napuštaju zemlju. Na kraju će ostati samo starci, pa nek zaratuju kad im dosadi.
Dok se ne ukine g.tvorevina nema ovdje promjena,moze doci nip,sdp,sada nema pomaka,moze doci poslije opet,sda nema pomaka,moze doci ko god hoce samo se stolice mjenjaju,Alija je potpiso prokletu tvorevinu,samo njenim nestankom dolazi zivot,evo i ova sjednica je dokaz .
Potpisale su je Rusija, Amerika i VB
Ovo nek vam bude opomena, vama koji ste se u dobroj namjeri prihvatili posla da budete vođe Bosnjaka da budete mudriji i dalekovidniji šta gld da prihvatate ili odlučujute...a onima koji su se ovog prihvatili iz korisiti i pravite ovakve propuste, prolet vam bio i rod i porod.
Ma nemoguće da su svemirske patriote iz SDA izglasale taj zakon u kome se institucije BiH nazivaju "zajedničkim institucijama". To je podvala hambasada, adžije Dine i pederoćafira iz NS-a.
Bosnjaci se samo.mijenjaju ostali ostaju isti.Bosnajci su zamijenili Silajdzica i 100%BiH .Zamijenili Bakira ali samo su Dodik.i Covic konstantni i njihov kurs.Nadam se da se Dino uvjerio u promjenu i namjeru Dodika.