Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta i čemu služe državne institucije poput pravosuđa tužilaštva sipe policije? Napad na državni poredak a sa kojim ciljem izazivanja rata jer je Mile za 30 godina zavalio RS u bankrot i nema izlaza osim rata ili pritiska na EU zemlje da mu daju kredite da se smire tenzije kao što rade to već 20 godina, jer niko drugi mu ne da kredite jer je RS nelikvidna, al je u stanju Milokrad izazvati rat
sluze sebi da uzimaju plate naravno ogromne cifre i ni zasta drugo cirkus od drzave!
Služe za progon muslimana, čuj za šta služe...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne zelimo da vracamo kredite duduka iz laktasa kriminalca po cijenu rata
Ma nemoj.. Dragi političari iz Republike Srpske, Naučite jednom da živite sa nekim skupa u državi. Gdje god ima nekoliko Srba ,vi bi državu. Sljedeća inicijativa bi bila u Čikagu :))
opet ce glupi serbi zapucati a oni koji sve to pokrexu dobru lovu zaraditi.. glupi serbi, mada oni uzivaju da kolju i siluju, genetski retardirana nacija
Natjera me da procitam taj Anex 2 i nigdje se ne spominje da drzava gubi imovinu i predaje je entitetima. Dobrica Cosic je bio u pravu za srbe. " "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu...."
Sa svakom kupovinom srpskog proizvoda podupirete zlocinacki projekt velike srbije! Samo bojkot!!
Dodik i Dodikovi privjesci... :)
Kakvi glupani😭.
Pa potpisuju ugovor sa porodicom Dodik koji su im oteli već 98 procenata te imovine i zaviće ih u crno kada se ovih dana pojavi gomila prevarenih povjerioca.
Daj da ovo Rijesimo jednom za sva vremena
Jel im potpisuju i Izdajnici iz Federacije
Hovel Konakovic igrad peinball sa skupstinarima !!! KONAKOVICU UOZBILJI SE !! Znamo mi da ovi blefiraju ali blef po blef bez odgovora sa nase strane ce na kraju biti STVARNO STANJE.!!! ZNACI UOZBILJITE SE I POCNITE DIJELITI ORUZJE GRADJANIMA.......FORMIRAJTE JEDINICE ITD., DOGOVARAJTE SA HRVATIMA ZAJEDNICKE POZICIJE U SUKOBU .......itd. uozviljite se ko hoce sa BiH bujrum ko nece MARS NA DRINU !!!
Prema procjenama stručnjaka Bošnjacima bi u slučaju (ne daj Bože) sukoba, trebalo 4-6 dana da pod svoju kontrolu stave teritorij koji se danas naziva RS...
Samo vojni udar ovu zemlju spasava
Hljeba i igara...
A milijarda i po stize na naplatu.
😂 leševa, izgleda nikad dosta
vratite u Dejtonske okvire i procenat uposlenosti i zastupljenosti na svim nivoima, PDV raspodjela prema procentu uplata, itd. ne mozes uzeti sto ti se svidja, a odbaciti sto ti ne odgovara.