Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selmo vodi ih sebi na imanje. Razastri satore pa dok ne nades kakvo drugo sexy rjesenje!
evo citam islamsku deklaraciju i nigdje nema nista o migrantima
@gooUser19091985 IOM im zapalio šatore,sad neka ih oni smjeste u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo svi iscekujemo Selmino sexy rjesenje!
sad je prilika da predju Hrvatsku
@gooUser1607504901 ko sto neko rece eno prazan Neum smjestaja milion neka ih do ljeta, a kroesa blizu ko zna plivat eto ga, a ni trebinje nije lose
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju će vozači nastradati ni krivi ni dužni. Ko nije naučio da se ne smije vjerovati ovim ministarskim gov...... Baš može nadrljati.
Nakupite jos 20 autobusa i pravo na sami granicni prelaz sa Hrvackom. To je 1400 migranata, znaci Hrvatima treba 2800 policajaca da ih iole zaustave u prelasku.
pred tursku i njemacku ambasadu
Gledaj klošarko, dezertersko narkomanske bagre. Umrite prokletnici!
Samo na granicu vozi Oni svakako neće kod nas
Samo protjerivat
I onda se čudimo nepogodama, nesrećama, lošoj nafaci. Gledaj kako ljude tretiraju, gledaj sta pisete, niti jedan vam neonacista iz Njemcke, Austrije, POljske i Madjarske nije ravan. FUJ.
Sad ih samo na granicu hrvatske, iskoristiti situaciju, susjedi će nam svakako za mjesec opet ućerat, čim se ovo smiri, Bože sačuvaj hrvatske kulture i srpskog junaštva 😂
Vozi nazad u moroko jbt
vozi dj bilo samo da ih negledam
Jesul u autobsuima? E pravac granica, a ako ne moze tako guraj autobus u prvu provaliju.
Zašto ovaj lik još nije dao ostavku???
čUJTE SADA PORUKU OD HAĐIALIJE NEĆETE U BARDINU NISTE NI PRIJE
Tako bi bilo i da se zarati nemate pojma šta radite , narod prepušten sam sebi
Dušmani Bosne navode da ne žele da žive u građanskoj državi sa muslimanskom, bošnjačkom većinom između ostalog i zbog toga što Bošnjaci nemaju „državotvorni damar“ i ne znaju upravljati državom. Ovim postupcima u FBiH upravo pružaju argumente u korist te nacional-šovinističke tvrdnje.
vecinski bosnjaci kao ni ostali muslimani nisu vezani za drzavu vec za vjeru
Smjestiti ih na avion za deportaciju odakle su dosli.nama sole pamet kako smo losi prema njima a oni ih ne pustaju u evropsku uniju.ma dajte