Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilija druze ne idi u smrdiju. Ti si primjer pravog nemuslimana sa kojim je suzivot moguc
Ne idi druze tamo. Stoka je to. Ali ponajvise hvala nasim stranakama i prelijepoj SDA na podrsci ovom covjeku. Zato sto je i Tihic loseg zdravstvenog stanja pomozimo mu. Allah ga nagradio onako sposobnog. http://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
www.youtube.com/watch?v=65RlX48Xfn8 Cjela država neče ni da mrdne korak Uključujiči seljačko dzubre koje se zove Čolak Bariša Čolak ministar pravde Pitam se šta seljaci u ministarstvu rade On neče nama da pomogne u inat a možda i bi da je ilija HDZ-ov igrač Hoce sa dodikom da djele naš grad, NISI MOGO SA TOPOM ŠTO MISLIŠ DA ČEŠ MOČI SAD'?????
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ne brini Ilija, nek oni brinu i jedu se od bijesa, samo im je to i ostalo....Kakav njihov sud, to nema veze sa pravom....Kad je neko kriv, onda on prica i prica i prica i prica....
Iskreno, prvi put otisao u jebenu Srbiju, koristi njihov aerodrom jebeni, bilo mi ga je zao, podrzavao sam ga. Izasao iz zatvora i umjesto kad je dosao u Tuzlu da im je jebao u Srbiji svima nanu, pocev od usranog cetnika Vukcevica, on priznaje cetnicki sud i dalje se sudi? Sto se mene tice, tu prestaje moja podrska njemu. Boli me ***, dok god ne kaze, ne priznajem taj cetnicki sud i popisam se na grobu Slobodana Milosevica i obrisem usrano dupe sa cetnickom zastavom.
Bosancima ovo treba, sreca pa su cetnici dovoljno ludi da nas stalno podsjecaju. Sa Smrdijom ne treba imati nista, treba podici kineski zid na Drini i u Beogradu nemati ni otpravnika poslova. Jednostavno sve odnose sa cetnicima treba suspendirati i nista sa njima nemati i sve odbijati, ama bas sve. Oni govnari pored svega sto su cetnici uradili Bosni, koji idu u pasaluk, oni trebaju biti prepusteni sami sebi. A STO SE TICE SUDA BIH, OCEKUJEMO DA POCNU PODIZATI OPTUZNICE PROTIV CETNIKA IZ BEOGRADA. KRENUTI OD JOVICA I DOBRICE COSICA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ex oriente@po ovom tvom spisku da se zakljuciti da su komsije obukle jna uniforme pa pokusale opkoliti Tuzlu,a zna se da nisi mogao vojsku sluziti u svom gradu!!!!pa ako je tako koji k.... onda smrdija sudi Jurisicu.Napadaci su bili tuzlaci i okolina!!!
ex oriente@ po ovom tvom spisku da se zakljuciti da su komsije obukle jna unifo
ubiti.po@ TURCINE!!!
Dathedr ll opet si napusen,nepismeno vlasko govno!!!!
edmund_hilary@ Ilijaaaa je BOSANAC
Svarog@bosnjaci tamo nije bio logir za smrde,bosnjaci nisu cinili zlocine!!!Znaci nema pomirenja!
Ljudi budite svjesni,rat nikad nije prestao.Samo budale mogu traziti suzivot sa ovim turskim posrbljenim olosem!!!
Sokiran je samo onaj ko slusa raznorazne cece, glasa za gilete i veliku bracu...onaj ko u glavi nema ni dvije ciste!
Ilija je zrtva,ponos,bosanac i hercegovac i zbog toga je optuzen od oni koji su nas napali.Kako je to tuzno,branis svoju zemlju i grad od agresora i na kraju ti taj agresor sudi!!!!Mi smo zrtve,mi smo Ilija Jurisic.
Stojo nadji drugog udaraca.Iliju ce sad braca da guze dok ne istrune.Steta da se ti prestanes prcati.
Jarane to si ti njega zamjenio sa srackom smradicem i ostalom bagrom u Haag-u hahahahahaha njih karaju a Ilija je u Tuzli i tamo ce i da ostane hahahaha mozete samo da sanjate o njegovom hapsenju, izrucivanja nece biti. Crkni jadnice jadni ...
kupujmo srpsko. neka imaju kad su jedinstveni. a mi, ovdje u bosni, mi bi svugdje osim tu gdje jesmo i to sta smo. i hvala srbiji sto nas neumorno podsjeca na to tko su i kakvi su.
Cuj Srbija nekom DRUGOM sudi!! Prvo trebaju pola svojih iza resetaka!
Narodne heroje stavljamo iza resetaka, eto kakva smo drzava :)
E moja Stojo prepostena,sokiranje bi bilo da je drukcije presudjeno Nema pravde za bosanske patriote u Srbiji!
U Srbiju ne treba niko da ide. Oni su u Dejtonu samo potpisali primirje a i dalje pucaju kosto su pucali cijeli rat. Drzava Srbija djeluje istom taktikom kao sto su djelovali i snajperisti oko Sarajeva tokom rata.