Ne brini Ilija, nek oni brinu i jedu se od bijesa, samo im je to i ostalo....Kakav njihov sud, to nema veze sa pravom....Kad je neko kriv, onda on prica i prica i prica i prica....
Iskreno, prvi put otisao u jebenu Srbiju, koristi njihov aerodrom jebeni, bilo mi ga je zao, podrzavao sam ga. Izasao iz zatvora i umjesto kad je dosao u Tuzlu da im je jebao u Srbiji svima nanu, pocev od usranog cetnika Vukcevica, on priznaje cetnicki sud i dalje se sudi? Sto se mene tice, tu prestaje moja podrska njemu. Boli me ***, dok god ne kaze, ne priznajem taj cetnicki sud i popisam se na grobu Slobodana Milosevica i obrisem usrano dupe sa cetnickom zastavom.
Bosancima ovo treba, sreca pa su cetnici dovoljno ludi da nas stalno podsjecaju. Sa Smrdijom ne treba imati nista, treba podici kineski zid na Drini i u Beogradu nemati ni otpravnika poslova. Jednostavno sve odnose sa cetnicima treba suspendirati i nista sa njima nemati i sve odbijati, ama bas sve. Oni govnari pored svega sto su cetnici uradili Bosni, koji idu u pasaluk, oni trebaju biti prepusteni sami sebi. A STO SE TICE SUDA BIH, OCEKUJEMO DA POCNU PODIZATI OPTUZNICE PROTIV CETNIKA IZ BEOGRADA. KRENUTI OD JOVICA I DOBRICE COSICA!
Prikaži sve komentare (153)