Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bruka nad brukama. Zivkovici su unistili i ono malo dostojanstva sto je ostalo u narodu.
@gooUser1568029388 Opancaru doseljeni, dabogda tebe ovako SDA vodala po skupovima.Djeci ti to ne zelim, jer valjda imaju vise mozga od tebe, kad mozes ovo da branis.
@Senida neće još malo i odoše svi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Štićenike domova dovode na skupove,mrtvi glasaju za njih,partija sa 9 potpredsjednika...pa ima li Bakir i njegova SDA prćija imalo srama?
@Atomski Top Ja kao Hrvat sanjam gladnu bošnjačku djecu(ničim krivu) u Lukavcu koja svaki dan idu na kazan da se prehrane,Bakira to ne tangira jer mu je glavno da mu je partija jaka
@Atomski Top @ sampt4 Čović i Bakir su braća po hapanju a vi branite jednog od njih samo što je Bošnjak?Vodite se onom bolje da me ebe neko moj nego nedaj bože neko iz drugog naroda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto se guzila,,,guzila
Ma ne trebaju nikakvi detalji, čim je SDA kadar.znam da boluje od kleptomanije
štae ovdie sporno treba snagu pokazat pred dušmanima Bosne ,nekje što više naroda na skupovima naše EZDEA!!!
Auto je ukradeno ispred jedne kafane u ranim jutarnjim satima i njoj je opravdanje da ima kasko a to što je ukradeno izvan kruga ustanove uopće nije bitno. Ča se uveliko priča da je dotična dogovorila krau da bi se nakon prodaje tal podjelio.
odron......
Bruka ...nema dalje,kradu ,prodaju drzavnu imovinu arapima a lovu sebi trpaju u dzepove,samo da potrose sve na lijecenje sebe i svojih najdrazih nezasita stoka.
Bitno je ici na "Igre bez granica" prosle godine BL ove Srbija i to sa Mukadesom Turuljom best friend od Adnana Efendica i med.sestrom Subo-Terovic haverica od Mirze celika i festati sa porodicom i to cijelom iz Mostara o trosku Doma i to na proslavi Dana doma.
napravi se senzacija i na kraju tresla se gora rodio se mis... eehhehe ...
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
zar jos nije smijenjena????? tko drzi ovu pokvarenu osobu????
ahha pa kad je bilo kakav skup sda, svi uhljebi moraju da prisustvuju i uče fatihu
SDA alfa i omega korupcije, nepotizma, bezobrazluka, krimialla ...
Ovo je sigurno Sebijina ideja,Žika nije toliko bolestan ipak..
SDA pomjera granice nadrealizma !
Eeeee, ovo je kap u moru sta je ona radila. Medjutim, izgleda da se klupko pocelo odmotavati.