Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce jednog dana crveni kombi i po tebe konjino.
Kakva drskost i samoobmana velikosrpskih politicara. Razlog tome je lazna kultura, povijest, mit, guslarski mentalitet i iskrivljena svijest.
To ti je odlikovanje za kriminal.
Mudra izreka kaže čega se pametan stidi budala se ponosi
I sad će ponovo onaj desperados Escobar doći u BL i iza zatvorenih vrata, kao i do sada, grliti se sa Dodikom. Amerikanci ovim samo pokušavaju prikriti pravu istinu a to je: da su upravo oni uvijek bili najveći protivnici smjene Dodika. To je birvaktile tvrdio Žak Klajn ali i kasnije Š. Šiling.
Upravo tako. Primati kao ti razume samo da treba biti protiv Amerike jer vi ste Rusi jel tako..
Frizura mu sve govori, ste van dic kjung
inače, na listi je sa najzloglasnijim teroristima današnjice. i onda nam eu i sad kazu: dogovorite se. s kim da se dogovorimo ? sa ovim mrmotom i shefom njegovim
Medo Brundo ne ponasaj se ludo, Medo Brundo
rece stevandic na americkom twitteru
Ovakvu izjavu može dati samo idiot.
crveni kombi,zločincu...
cega se pametan stidi,budala se ponosi
Mrs krmak jedan
Ma hajte molim vas... da se zna
A mi ti se, krme debelo, kolektivno poseremo u u usta.
Isti onaj sjeverno koreanac😂😂😂😂