Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes misliti,ovakve izjave daju najveci dileri,kriminalci i silovatelji ove drzave.
samo trazite reformu policije rs u inat Smithu
Zajljucak: Dodik prijeti Smithu oko imovinskog zakona i hoce silom bh imovinu da rasproda na ime nadolazecih kredita ili ce zaratiti kroz proglasenje nezavianosti tj. otimanjem te iste imovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije svjestan koliko je sretan onaj ko nema smrbe za komšije...
A tek za ukucane
Nacisticki "bratski narod" ima ispostavu (pc=Genocidni cetnitet tj 3.Reich) na Balkanu koji odrzava "bratsku tradiciju" (Masovnih zlocina,zivih paljevina,silovanja.etnickog ciscenja,GENOCIDA itd) gotovo 80 godina i to kolektivno kao jedan (cast izuzetcima koji se ionako vode kao statisticka greska) slave i ponose se djelima=zlocinima "srpskih nebeskih junaka" nad civilima..... srz srpstva = kolektiv srpskog naroda ( u 20-tom i 21.vijeku) sazet u skracenicu = NSDAP.
Zločinac, uskoro ćeš i ti doći na red. Znaš ti to dobro jer te dodik štiti a ti moraš biti njegova pudlica av av av. Knozi džukelo.
Stevandiću..ti si sljedeći na sudu zbog ratnih zločina. Svjedoci su tu..iskazi..dokazi. Nosi to odijelo i kravatu još malo...
Dosta demagogije ako je tako tužite ga i ispratite na aerodrom .
Tebe treba uhapsiti čim uđeš u FBiH, ti si ratni zločinac i mjesto ti je u zatvoru.
SDA
A UN, Gutereš, šta je on? Nije dobio odobrenje od vas chetnika je li
Ljetopis matice srpske 1825 https://m.youtube.com/watch?v=kiUCH_hnbmc Ko hoće može da nađe primjerak, tačno se prebrojava Srblje kog kaže ima u Slavoniji,Mađarskoj,Serbiji i Raškoj a zatim prebrojava Bošnjake čija je vjera Islam,rimokatolička ili pravoslavna. Sad to je bilo prije 200 godina i moguće su izmjene nacionalne svjesti i u manjim periodima.
Ima li ovaj ratni zločinac kakav papir?
Ako češ se vračati na TKZ izvorni Dejton i ukidati sve što je VP donio odma vrati u vlast svih 58 političara koje je VP smijenio na čelu sa Poplašenom da bi ti došao na vlast...
Znamo šta smo preživili 92-95 , i pored svega legalizova e.r.s , strašno.
RS kartel
Ovi više nemaju kud natrag,izgleda da će čorbu koju su oni zapržili kušati narod u eresu!!Pritisla dugovanja,krediti se ne mogu vraćati,para nema dovoljno ni za šta!
Huda Majko..
Tri krmka...