Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Steta, napokon nam prevoz pocinje liciti na nesto. Dug je put ali mozes ti to
pomozite vi omladinu u kantonu, da ne idu mladi!!!
covjek radi svoj posao kao niko do sada
Svi zapadni gradovi uvoze potpuno elektricne i JEFTINIJE autobuse, a izbacuju dizelase, sta radi izdajnicka petokolonaska trojka, uvozi trolejbuse iz Bjelorusije? Trolejbusi su sovjetski proizvod!
Ukidajte ruznu sovjetsku trolejbus mrezu, a umjesto njih kupite puno jeftinije, bolje, brze, pokretnije i fleksibilnije autobuse elektricne.
Sve je super sve je cool samo vozaču tramvaja trole bussa još plate nema na vidiku prvo plati toga što ti vozi tu ladu 1020km plus ovo ono mizerija Štetane zato neće da se prijavljuju na konkurs pobegoše nam kočijaši u beli svet
De prvo nek dodju ti silni trolejbusi i tramvaji, pa onda kupujte nove! Cekam na tramvajskoj po 15, 20 minuta, i onda dodje natrpan ko stocni vagon, sta vam je!? Posudite od nekoga, dok ovi ne dodju, sta ja znam, autobusi zaglave u saobracaju, nisu bas neko rijesenje...
Neka objave financijsku analizu prevoza putnika na željezničkim linijama od Sarajeva do Pazarića i Ilijaša !!! KO odgovara za ULUDO TROŠENJE novaca PORESKIH OBVEZNIKA !!!
U svakom slučaju Šteta radi više nego što je uradila SDA. Ali: 1. Dzaba pruga, kada tramvaje dugo čekamo. 2. Nikada nisu zavrsili transferzalu na Grbavici, godinama stoji ono suženje do skretanja za Vraca. 3. Transferzala prema Velesicima zarasla u travu 3. Totalni haos i saobracaju i nepregledne kolone 4. Cesta prema Švrakinom i Alipasinom polju je u katastrofalnom stanju.
Dzabe nove sine Steta, kad raja ceka tramvaj po 30 minuta...
Ide pruga za Hrasnicu 45 dana jedan metar zemlje.
Šteta radi odličan posao...
Obavezno uvesti zakon, ko isara trolejbus, ruku do lakta sijeci
Ruzni trolejbusi uzas
Ovog covjeka pohvaliti za sve sto je uradio. Jasni i konkretni pomoci kako i planovi.Gospodine Adnane svaka cast za castan i uspjesan rad👏👏
Kada ćete proizvoditi svoja vozila?
Zar ti mislis da u BiH postoji struka za to? 😱😱😱😱
Kanton Sarajevo zadužen preko 300miliona,lako je radit sa tuđim params
Pruga do Hrasnica napreduje radi se punom parom
šta je sa sistemom upravljanja u ks, šta uradite Japanci sa projektom. ako nema sistema nema ni prevoza
SVE FINO NABROJAO DA JE KUPLJENO OVO, KUPLJENO ONO, A NIKAKO DA KAŽE ODAKLE TOLIKE PARE. PA NARAVNO KS JE ZADUŽEN ZA 300 MILIONA KM. ALI TO BOŠNJU I NE ZANIMA, ON KOLIKO ŠTETA VADI LOVU IZNSVOJE SEHARE.