Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Draska i Vukana, treba nam dosta ovakvih ljudi, evo za sad dvojica zamislite kad bi ih 10 bilo, krenula bi ova Bosna u pravom smijeru. Svaka cast !!!
Sve pohvale stankovicu do sada samo da ga ovi kokardasi ne u vuku u belaj. Nedaj se legendo ni po babi ni po stricevima. Jebi ih sviju pasa
jesu mu navaljali kazni i na svaki nacin pokusavaju da ga uklone sa polit.scene ...
vrijeme ce pokazati da li je ovaj Stanivukovic novi Dodik
2/3 pa 1300 masala
Ma trebo bi ga podrzat ko dodika kad je prico da je u srebrenici bio genocid bosnjaci glasali za njega svi a danas sta govori tako i ovaj mali je isti
Bulevarđije, razmislite o svome identitetu, o problemu koji vas tako muči, pritišće. BiIi vi potomci ili sami ''gazibare ili lastavice'' ,govorili ''srbijanski-srpski jezik, govorili ekavicom, pisali čirilicu ili ne, potpuno je svejedno jer ništa ne mijenja, vi ostajete Bosanci zauvijek.
Jaro lovu ce mo skupiti svi samo reci nedaj na sebe i na normalnu raju i cuvaj glavu od ovi okupatora pokiciski lopova i kriminalaca budi oprezan pasa sve ti dobro zelim
Mladi u Banja Luci uzimaju primat SNSD-u. Sada isti SNSD uz pomoć svojih satelita Pavića, Đokića, Stevandića i novopridošlog Čavića vježbaju strogoću nad demokratijom. Tako rade oni koji primjete da im je svijeća dogorjela, pa idu na spaljenu zemlju poslije njih!
Tako ti je to u logoru srpske. Ako ne sviras kako krmak želi, onda dobijaš kazne...
Sistematsko ubijanje demokratije, prava na misljenje i slobode govora. Na prostoru nastalom genocidom gdje vlada aparthejd, nista neobicno. Vec vidjeno.
Jedina 2 postena politicara u genocidki
Ne daju čovjeku ni da da pare, da ublaži posljedice genocidne politke.
I ja sam mislio jednu polovicu place zadrzat za sebe, a I drugu isto