Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadjite mjesta i za skulpturu traktora, obiljezio vam je bitne dogadjaje u junackoj historiji.
Mali se začetio žešće
Kao da njima smeta šahulja, ma hajde molim te.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budala i krivih drva nikad nestat nece.
ako ces vracati korijenima onda vrati u Seher Banja Luku 45 njenih Džamija 👍
Orao i sahara zajedno ,to su braca fasisoidna jbg
Proizvod Senad Face tvea!
"povratak Banje Luke korjenima" .... Pa osnivac Banjaluke je Gazi Ferhad Pasa !!!!! Nije BL nastala 1941, vec mnogo ranije.
Je li to znači da nam je sad dozvoljeno pokazivati dvoglavog orla ka' braća Albanci?
Hocete li se vratiti i u jugozapadnu Rumuniju, medju ostale Vlahe?
Šteta,mlad čovjek,umjesto da gleda u budućnost on se valja u kaljuži balkanskih kompleksa i prošlosti,ostavi istoriju istoričarima autobusi tvojih generacija odlaze svaki dan da peru guzove zapadnim kapitalistima.
Ako se već vraćate svojim korjenima, onda se vratite svojim pravim korjenima, jer: kao slovenski narod i Srbi svoje korene imaju na području prapostojbine svih Slovena, sjeverno od Karpata, u današnjoj južnoj Poljskoj i sjeverozapadnoj Ukrajini...
Normalno da neće. Mali smrad glumi Dodika na baterije...
Seljacic, koji je sljego ko zna od kuda, zeli vratiti "stari sjaj" gradu iz kojeg su gradjani protjerani, a seljaci dosli. Divlji otjerali pitome. Vec propao pokusaj u najavi. Bankaluka najvece selo na balkanu. A da bi se ista moglo poboljsati morali bi ovi sadasnji papci nazad u njihove "metropole" glamoc, grahovo, drvar..., a protjerani da se vrate i eto starog sjaja.
Xaka i Shaqiri su, takođe za dvoglavog orla! 🇦🇱🇧🇦🇦🇱
opet onaj bakin mezimac sto kaze ne interesuju me odluke sudova imam ja svoju istinu pa tako i ovo ima on svoju istoriju,a sta je istina to nece da vidi ccccc pametnom dosta. Zaglavljeni u krivoj proslosti kao ni jedna druga nacija, pa tako iz generacije u generaciju eeeeeee grne rane tacno materijal za snimanje humoristickog filma
Sutra svi srbi u Banja Luci ima opanke da nosi, kako je krenulo ovaj će im i to nametnuti
Slučaj za psihijatrije?
Entitet mu prazan on o orlovima...samo napred.
Od kad su divlji ljudi krkani zauzeli gradove u Bosni je sve moguce, Na kraju ovo sto rade nece izaci na dobro.