Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzvratit ćemo kontraspotom iz šatora SNSD-a!
Kad udari Dodik iz Laktaša, neće više biti izdajnika Draška!
cini mi se da ce nam nostalgija proraditi kada dodik ne bude na sceni...ovaj slino ce svima zabiberiti... dodo je obicna seljacina i satorski pjevac,igra se djece....a ovaj je poslijeratni proracunati chetalj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad kad Dodara snimi kompilaciju “Ne može nam niko ništa”
ojHaa
Opasan je ovaj mali, sarmantan i jos vise vrlo dobro svjestan toga, a tezak je sovinista.
Imamo i mi svog Dinu opozicionara sa istom spikom. I on oslobađa narod od nekoga, ne zna ni on koga. Ustvari zna, od onog što je on jučer bio. Čekamo sličan spot. On, Forto i Jala brat
Možda u novoj kampanji pronađe i novu ljepoticu
Odavno govorim da za politiku treba polagati neki ispit kako psihički tako i test sposobnosti i kompetencija. Ljudi ničim pozvani dođu na čelne pozicije u državi i onda se čudimo što nam ne ide. Nije realno da dečko od 27-28 godina bez fakulteta bude gradonačelnik jednog od najvećih gradova u Bosni i Hercegovini.
Kurta ride off, murta ride on
Sto sam ocekivao da ce spomenuti dobivene bitke u ratovima... Zalosno je kolko loze Srbe da su nebeski narod bgm
Ebo te Hip Hop, ''muzika'' za narkiće, vatrene navijače i one sto umjesto djece cuke vodaju. Na ruci cesto imeju neku tetovazu. Zalutali..
ovaj po-cetnik koristi opravdanu borbu protiv korupcije i Dodika da promovise nesto drugo, borbu protiv "turaka" dahija a to smo valjda mi Bosnjaci, i u tome mu pomazu redovno BH mediji.
Hoće za 'precednika' al mu Vukan pomrsio planove
moj podoji
e na znam da je ikada bilo odvratnije pojave od ovoga Stanivukovića na ovim prostorima. pa koja je to seljačina braćo moja, Dodik je za njega gospodin.
koji primitivizam,uzas,svi su oni isti u politici
Cilja na mlađe četnike
tzv "opozicija" u tzv pc nema neku drugu politiku ili bilo sta drugo nego samo zele vlast. Politika ce ostati ista jer kod slamara prolazi samo radikalno i radikalnije sve ostalo je izdaja.
Amerika ce spasiti Dodika da obavi još neke stvari Pa lik je potpisao sve i prebacio sve na nivo BiH realno