Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dečko. Svaka čast
I treba tako, a ne kao kod nas. Direktor Hitne pomoći Adem Zalihić uzme Škodu od Hitne i svaki drugi dan Sarajevo - Mostar sa porodicom.
Al coek mlati slamu lozi narod reality politika
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
dobar potez, bice toga jos ..i drugi se trebaju ugedat na ovaj primjer...gledaj ti kolekcije na narodni racun
Al coek mlati slamu lozi narod reality politika
Brrrrrrr lozis levate sa sve tri strane.Toliki si trn u oku svima, da bi trebao uloziti u privatno licno osiguranje.Ovi Bakirovi iz Pederacije su zasad kivniji, jer i njih to ceka, ako prosiris pricu.Duduk te ima na nisanu.Deri redom mladi lave!Oniiii tiii ga puseee Vucee :))
Goruci problem je zloupotreba sluzbenih automobila,, telefona, itd, na svim nivoima. Tu se gube milioni na godisnjem nivou, prave bepotrebni troskovi, amortizacije, itd, a pokazuju i nedomacinski odnos prema drzavi. Nakon godinu dana napravi usporedbu troskova, bice drasticna
Pregledaj gume svi su na protekt 😂
Bravoooo
Pogledajte sada ove negativne komentare, to vam je slika cjelokupnog društva u BiH bez obzira na etnicnost! Taj se nije rodio kome je čovjek ugodio. To je poznato k""čenje naše, ima se može se. Navikla je komunistička elita da živi na grbači naroda, a narod zadovoljan mrvicama samo ga ne diraj!
Svaka čast kralju! Na posao javnim prevozom, biciklom ili vlastitim vozilom. Kada radne obaveze nalazu da je potreba da se koristi "službeno vozilo", tada ga koristiti. Ovo treba uvesti u Federaciji za sve institucije. Smanjiti rashode i sl. Dosta je bilo vise uživanja na grbači naroda! Mi nemamo obavezno socijalno osiguranje i pomoć zbog toga rasipanja!
e cuj 50 službenih vozila hahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahah e Boze sačuvaj
Njegov prikriveni nacionalizam na stranu..svaka cast!
Sda/Df uhljebi na aparatima.
Ovo je jedan grad u Bih. Samislite svaka ustanova, svaka opcina u BIH, kanton, skola. itd... Sve se ovo isto desava. Jestel vi svjesni kolika je to pljacka drzave kroz gorivo i odrzavanje vozila
@fbUser1604011291 Pa ne kazu dzaba da je najbolji auto sluzbeni auto!
Haj da vidimo koliko sedmica će ovaj njegov pristup trajati...
Ovo je patriotizam. Ne onaj lazni sto lafo udara po prstima, nego pravi.
Ako gradska uprava Amsterdama koristi 6 sluzbenih automobila a svi zaposleni dolaze na posao javnim prevozom ili biciklima onda je ovo prvi korak ka evropeizaciji Banjaluke. Drasko BRAVO!!!
@rizoprdnoblizo Pozdrav uzivo iz Amsterdama. Iako kontam sta zelis reci Amsterdam ne mozes porediti nikako sa niti jedim mjestom u BiH po tom pitanju iz prostog razloga jer su automobili sa gradski saobracaj DALEKO najneprakticniji nacin transporta. Ali da, vole Bosanci i Hercegovci svoje sluzbene automobile vise nego obraz.
Moglo bi ovdje na kraju biti, zar i ti sine Brute.
ja koliko ih je.jeli od cvijanovićke ključ predat.koliko službenika toliko auta.leleee.svaki dan posle upotrebe auta da se ključevi ostave tu gdje jesu.2-3auta da se imaju na raspolaganju.ostalo sve prodat.nemaju ambulantama kola a imaju ovih go..na.sramota.
a sad pretres diploma.