Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon petog ispada vise nema izvinjenja
Sanel i Amel 1. i 2. mjesto osvajali u jedenju čvaraka
Koji Bošnjak ovoga ugosti poslije onog iftara i sutra prozivanja muslimana, e koji Bošnjak ovog hinju ugosti ti nije Bošnjak nego izdajica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja nikad u zivotu nisam sreo bosnjaka koji kaze da voli RS
Zamisli da u Srbij naprave Bošnjaci ,Republiku Bošnjacku na osnovu genocida i protjerivamje sve što nije Bošnjacko . Da li bi našao Srbina što bi zavolijo tu umjetno stvorenu Republiku koju nema historijsku prošlost ?
Austrougarska je otimala Bosnjacima zemlju i poklanjala je srbima
Dragi vuko nije ti to prvo vrijedjanje cesto ti izleti nesta bosnjackog iz usta
Cuj upozno hiljade Bosnjaka koji vole Republiku Srpsku. Kakva laž hahahahahaha
voliš ti Ivanovu prangiju kakve BOšnjake ...
Mali od Dodika.😄
Ma ja ba.
slaže li ti ga jaran Ivan
,samo da se zna...mamu
Nemoj nas ti voliti molim te!!
Jel' treba da mu vjerujem, malo morgen....
Ni jedan Bošnjak nije čestit ni pošten koji voli rs, pri tom znajući kako je ona (rs) stvorena. Masovnim protjerivanjem, ubistvima i na kraju GENOCIDOM izvršenim u Srebrenici.
Sve same mutikaše bez karaktera, Bakir zabranjuje Lendi da potpiše, važnija mu Sebijina lažna diploma od države i naroda, ne možeš ti kriminalac miješati dtžavu sa privatnim problemima, treba vas protjerati iz države fuj svi svi
Nista se Drasko ne sikiraj opet u Sarajevo figarovci ti vec oprostili ustvari nisu ni bili uvrijedjeni dodji u zagrljaj u stihu i prozi.
Ovaj zelembac zaista misli da je toliko intelektualno sposoban da moze ljude manipulisati i zamajavati. Jarane, svakim danom se sasvim jasno odajes, a mnogo lose se vadis i tones sve dublje u vnago... Prvo lik kaze ako voli Bosnjake i da su mu rodjaci Bosnjaci, a onda kaze: nekad se zvali ovako, danas se zovu kao narod Bošnjaci... Cuj ga, KAO narod Bosnjaci... On kao to postuje i prihvata, ali ipak je to KAO narod za njega... Sovinista i fasista klasicni.
Ovakvi su najopasniji i ovakvi cine najgore zlocine prema drugim narodima, upravo ovakvi kojima su puna usta toga koliko su pomogli drugim narodima i koji se na ovakav nacin opravdavaju za sasvim jasno izrecenu recenicu, koja nikako se ne moze shvatiti dvosmisleno. Ovaj mali ublehas je buduci ratni zlocinac, nadmasice Karadzica...