Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvanicno Srbija agresor ...
Najgore što se danas Bosnom i Srbijom šetaju oni koji su učestvovali u ovom, i ponose se. Truna ljudskosti u njima nema, samo zlo i mitologija.
Temelji Otvorenog Balkana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Formulacija krivice je bitnija od visine kazne.
predvidjam sledecih 30 godina jedni prete tuzbom drugi otcepljenjem mladi beze u svet
Svi su radili ratni zločin na Bošnjake,koji je to genocidni narod sa svojim plemenskim vođama
to sto je vojnopoliticki vrh tadasnje srj kriv za uzp ne znaci nista. hrvatski vojnopoliticki vrh sa sve njihovim tadasnjim predsjednikom franjom tudjmanom se nasao u skoro identicnoj presudi, pa je kao takva postala clanica i eu i nato-a i de facto danas upravljaju dijelom bih.
Mozel minuta Sutnje od Trojkasa Za Agresore iz Srbije
Gorili u paklu . Kako su se samo ti krvnici, kurchili u svoje vrijeme...
Ja uvjek kazem ne treba osveta i biti kao on al dajte nam sve cetnike skupite da se s njima pokrkamo ,ja sam toliko nabrijan i to jos vise kada vidim ove clanke sta su radili ,,,,,,dajte nam samo sedmicu dana
Jel ti sad jasno Bakire šta znači tvoje miniranje revizije presude za genocid protiv Srbije ????
smijesna kazna!
Znam ja ko je bio agresor. Ne treba meni presuda da sam svjestan toga. Popišam vam se na presudu. Samo za one mladiće što su ih škorpioni pobili trebali su dobiti doživotne.
Hapsi bagru i ne pustaj napolje
Sad ce ovi i eRSa nepriznaju taj antisrpski Sud oni su svi protiv srba ljubomorni jer niko nije u stanju takve Zlocine raditi kao srbi nisu srbi nikoga napadali oni dosli da spasavaju ugrozeni Narod cak i nas su spasavali da nas Alijin Extremisti neubiju. srbin je biti bas Bolest teska!
Velika stvar je ovo za slobodni svijet. Padaju sve maske o kršćanskoj EU. Sad se fashisti nemaju iza čega kriti. Ova presuda slobodnog svijeta je zlata vrijedna za ukrajince.
E Srbi,Srbi. Zbog pojedinaca ste svima trn u oku.
Kada bi međunarodni Sud osudio cijeli vojni vrh Srbije, međunarodna politika nebi priznala da je Srpska Republika GENOCIDNA TVOREVINA. Apsurdno za međunarodnu politiku, jadno da u BiH priznaje politike ubijanja, progona, silovanja, mućenja, politike Genocida i da i dalje šuti na nepriznavanje Genocida, na veličanje zločina, na slikanje sa zločincima javnih ličnosti. dobri Bošnjaninu Čemu se nadaš????
Hoce li ko sad reviziju pokrenit pi..vam materna..Kad ih se nismo bojali 92-95, sad da ih se bojimo ?