Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yao slatkis bas mi ga je zao. Mozda da mu damo jednu lepu sisu da cucla ili mozda lizalo. Ili mozda da ga mazimo malko po tikvici da mu bude pepo. Tu gamad je trebalo okacit na bandere na autoputu Bratstvo - Jedninstvo. Steta nema dovoljno bandera.
Stanišićevo \"raspoloženje je loše\", a on je izjavio da \"svoj sadašnji život ne smatra vrijednim življenja\", navodi psihijatar. Valjda je i svrha zatvaranja i izoliranja zlocinaca u zatvore upravo da se malo zapita o svom zivotu i procijeni ga? Nadam se da se pita i to, da li je njegova dosadasnji zivot bio vrijedan zivljenja