Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne unisti srpski narod ko Milosevic, Karadzic, Dodik, Vucic a sve uz aminovanje crkve...od ideje velike Srbije spaki su na odbranu mitova..
Da realno prosuli su mrlju na pravoslavni svijet
I jos malo na beogradski pašaluk
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je htio, zavrnuo bi davno? jel tako? tako je!
@mandolina ....sve u svoje vrijeme...
Ljudi gledaju na clanstvo u NATOu kao na clanstvo u Crvenom krstu, a odluke o tome kao kontra jednih prema drugima u BiH. NATO nije humanitarna organizacija vec svrstavanje na jednu stranu od koje ne znam koliko bi imali koristi. Interesantno je gledati kako razni inostrani zvanicnici guraju za nase dobro BiH u NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte pjeniti braco po krvi na ovakve tekstove. Dodi je americki igrac i dozvoljeno mu je da radi to sto radi. To sto kobjagi u javnosti nije za Amere, ne znaci da ne radi za njih. Kako drugacije kontrolisati pokusaj da se stvori islamska zemlja u srcu evrope po amanetu rahmetl Izmetbegovica, nego stalnim opstrukcijama... Ne pjenite braco...
Ubi ih ideologija i mrznja
srpskoj politickozlocinackoj azdaji mora biti otkinuta glava i svo zlo ce biti unisteno na ovim prostora ako ne zbog gemocida u bosni,kosovu i hrvatskoj pa i pokusaja u crnoj gori imakedoniji onda radi normalnog srpskog naroda koji je preko 100 godina talac ,,fasista iz svog naroda,,i nije tacno da njih podrzava ruski narod njih podrzavaju ruski oligarsi koji preko njih za sitne pare crpe njihovo prirodno bogatstvo
Da hoce mogao bi mu opaliti sljagu...
Miletu su obecali da nece ici u zatvor zbog kriminalnih radnji i djela koje je pocinio posljednjih 20 godina, a za uzvrat ce Lemi biti 'konstruktivan'. Narod ionako ne zna razliku izmedju konstruktivnog i konstitutivnog, samo naprije Mile, bosanski rodoljube!
moze ga zavrnuti ali mu to nije u interesu. ja kao srbin iz rs bi volio da ga skinu,najveci lopov ikad i uzima ljude na istu pricu godinama...
Amerikanci-demokrati (Holbruk) Dejtonom legazivolai RS, postavili Dodika na mjesto na kojem je i danas...zatim na crnu listu, smijesno. Znaci sve pod kontrolom onih koji su Milosevicu dali kofere para da rasturi YU...nacionalisti to jedva docekali pa pobili nevin i neduzan narod posebno u BiH.
Džaferovića ne možeš vidjet u drugoj pozi. Ko na streljanju vazda :D
Nezgodno je Dodi, primio zlato od Rusa, a Amerikanci pritisli, niti moze tamo ni ovamo. Tako je kad sjedis na dvije stolice.
Ako im je cilj,ne da će zavrnuti nego će je svu polomiti.
Sve se moze, ali niko nista nece.
Koliko ja znam Palmer je ovu posjetu BIH zapoceo prvo susretom u Bihacu, vezano za migrante pa zatim nastavio ka Banja Luci.
Poslije razgovora sa Rusima, Palmer je došao da rasčisti stanje u Bosni. Šta su Rusi preko ambasadora poručili Dodiku - neka sam kaže!
ZA MAJMINA BULEVARA-PA U AKCIJI BREZA 505 VITEŠKA JE RAZBILA TZV JAKU VOJSKU RS NA POTEZU BUŽIM-BOSANSKI NOVI GDJE JE RAĐEN RATNI ZLOČINAC MLADIĆ KOJI JE JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU I MORAO NA VMA BEOGRAD.A HTJELI SU UĆI I BUŽIM.A GUBITCI NA STOTINE OKUPATORA.
Palmer jedino može dodiku zasukati qurrčinu i što iscijedi sa bošnjacima nazdraviti.
A GDJE JE REFERENDUM ZA GLUPANE IM BECILE