Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha ko ona Cvijanovicka kad je kao išla na sastanak s Trumpom pa kupila ulaznicu sa ostalim turistima i slikala se 750m ispred Bijele Kuće hahahaha
Ma otisao predat za vizu kad bude bjezo u majcicu Rusiju. Sedmicama je isao na instrukcije kod Vucka za jezik. Jedino sto je zapamtio je - zdrastvujte.
Kako možeš reći takvu neistinu, slikala se 725 m ispred Bijele Kuće, a ne 750 m :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Susret je izgledao ovako.Zaharova : gosn.šefe stigao je ikonar,Nemam vremena,daj mu onaj šamar što mu dugujemo i otpremi ga kući.Zamotaj i kutiju bajadera za gospođu.
Sreo ga Putin u hodniku, malo ga potapso po ramenu i nastavio svojim poslom.
Pa Dodik kad je najavio misteriozni put, reko je "Cut ce se", nije reko "Vidjet ce se". Sad nam je jasno i zasto je to tako reko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Merhaba asker🤣🤣🤣 kakvo drvo od coeka, a i ostali ga prate u stopu mamicu im pljackasku!
Treba ga testirati i sedmi put u BIH da nije pokupio koronu u putu a zastavu BIH dati na hemijsko.
Ljudi moji vi na klixu pišete kao da je Rusija neka banana država. Bio je u Moskvi, postoje slike, postoje intervjui na Sputnjiku. Razumijem ja medijski rat ali da ga ovako debilno vodite to ne mogu razumjeti. Jeste vi svjesni da su u Srbiji i RS ruski gasovodi. Tim je sve rečeno.
Zaboli putina za Rs i miletom pa putin vise voli ruske muslimane od bosanskih srba kakve koristi od Rs na kraju i bosanci su dobri sa rusima tako da milorad nema sta postici
Dodik je ugovorio povoljnu cijenu gasa za RS. tj. 1000 m.kubnih 270$. Koja će biti za ostatak BiH čuće se.
Da je stvarno baja, u skladu sa svojom funkcijom člana Predsjedništva BiH bi poušao dogovoriti istu cijenu plina za cijelu BiH. I da se, kao što neistinito govori, zaista bori za BiH.
Putin nije lud i zna citati ljudi, pogotovo prepozna budalu kada je vidi. Pogotovo takvu budalu koja samo mlati gluposti a ništa pametno (ni za svoj narod) nije uradio u svojoj političkoj karijeri i ako je apsolutni vladar u entitetu nastalom na genocidu.
Vulin mu uvalio lošu travu, baca na bad trip!!!
A mogao je lijepo napraviti fotografiju sastanka u fotoshopu....a ne ovako...ispao magarac neviđeni
Dodik je obican seoski djilkos, koji ode i seta po Rusiji, a onda svojim srbima prica price o kojekakvim susretima sa Putinom o vojsci itd... misli da moze uplasit Bosnjake Rusima i Rusijom. Gdje ti je datum sjednice za vracanje nadleznosti gnjido vlaska?
Tass kaže da je razgovarao sa direktorom gazproma milerom, ne spominje susret lično, putina sa dodikom, samo spominje kao , da on to usmeno podržava
Kažu Putinu stigao je onaj Šatorski pevač, kaže Putin je li to onaj što potpisuje ANP i NATO i krade ikone, tjerate budalu odavde.
Putin je ozbiljan predsjednik vidio je on ko je Rudonja, riće i buće pod šatorima dovodi harmonikaške i pije u uredu, uvaljuje ruskim političarima ukradene ikone. Skonto ne njega Putin i rekao koji če mi moj ova budala
Sastao se sa portirom zgrade gdje radi brat putinovog vozaca, a to je prakticno kao da se sastao 1 na 1. Veliki uspjeh laktaskog stakora.
To je bilo kao u onom kvizu Kviskoteka. Osoba A-ja sam Putin,osoba B-ja sam Putin,osoba C-ja sam Putin. Ovaj popizdi i ode na hokej
Kako god okreneš, dodi ga primi.....