Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je jedna poprilično truhla, troma stranka. Ima tu pojedinaca, doista vrijednih kojima treba dati glasove. Da nije Trojke i pozicija koje su dobili, nastavili bi slobodan pad.
Pusti bola sve to go lopov
nikšić u penziju treba i da mlađima prepusti stranku,ej ba nerko jesi li glup ili ti noge smrde ? ti 3 hiljade glasova, Denis 300 hiljada, npr. Denis a mogao bi i Irfan Čengić i sdp bi se preporodio, naravno da odbace kriminalni prvjesak nip od sebe koji im diriguje kako i šta, a lokalnu našu stranku svakako, pa zbog njih u Mostaru i "suzdržane" irme i borke sdp izgubio pola glasača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očigledno da nešto nije u redu u SDP. Donekle vjerujem Zalihiću.
Najgore je što velika većina političara i stranaka isto rade, laju jedni na druge i 30 godina nam pričaju u kakvom je stanju država a oni svi učestvovali u vlasti kao pozicija ili opozicija. I mi se uhvatimo u ovakve priče i nešto ih mi ko fol branimo i napadamo a i dalje živimo u jadu i problemima. Problem je do nas. LP.
Mali mislio da moze da radi Sta hoce,u kuci postoji gazda…Tako da mali mora slusati sefa stranke a ne da radi sto on hoce,Svi smo mi broj,uvijek postoji zamjena.
Njiva je uvijek bio maliciozan. Hoce on to
Pa lopovi je vode i to je jednostavan odgovor stanja
Prijavi se preko telegrama da dobiješ NETFLIX - https://t.me/NetflixXYZ_AIBOT?start=Bot25525299
Bio bi pravi patriota kad bi svoj glas dao za sda
Sve što valja u SDP-u je prešlo u DF. Nikšić je srozao SDP na samo dno.
Na samom dnu je vrlo odavno. Kakve su to hulje i niškoristi, ona namazana huljica Nikšić pliva ko loj na vodi.
Zalihicu se obilo od glavu ono što je i sam radio. Lana i Žuljević su iskonsko zlo, iblisi u ljudskom obliku.
SDP I SDA SU POPLJUVALE i izdale SVE BRANITELJE BOSNE. FUJ BAGRA KOJA MI SE GADI kako ih nije sramota ŠEHIDSKI mezarja I UBIJENE DJECE BOSNE . Sve goli dezerter niti je SDA niti SDP odbranio Bosnu Nego običan čovijek.A oni su to prigrabili sebi.
Više glasova osvoji učenik kada se bira predsjednik razreda u Osnovnoj školi nego što je Nikšić dobio na prošlim izborima i on da bude Premijer FBiH i još se time diči.
E moj Zalihicu prevede vas Mostarac iz Podveleza HURDA zedne preko Neretve, on posta predsjednik GV i ostvari svoj san kad vec ne moze biti gradonacelnik jer su to mjesto davno po dogovoru ostavili HDZu.
Od rahmetli Nijaza Durakovića, ova stranka nema kadra, samo lokalne šibicare tipa Nikšić, Mašić, Šteta i ostali koji na osnovu jugonostalgičara i dalje dobivaju podršku
Aner Žuljevic 100 godina na budzetu a pod nhegovim rukovodstvov vhecito rezultat tanak, ali ne smeta to da sebe i svoje ubaci na razne nivoe bzdmeta.. Nek objavi gdje mu je zaposlena bliznja i dalja rodbina.. Nedaju oni nikakve promjene z SDPu..
Zuljevići 20 godina na sisi a lana se prodala kao fina hrvativa okje ima korjene sa Jadrankom prlićem.Ljepota
zbog kriminala u samo vrhu sdp stranku mjenja komsicev df. svi drugovi posteni su presli iz sdp u df.