Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Pa ona iz pda uredno kaže da je sda kriva za sve a ne hdz, iako je hdz radio blokadu. Vjerovatno isto misli i sdp iako i hdz i snsd baštine politiku svojih gazda iz cro i ser. Nikšić sa osmorkom to shvata kao ne mogu promijeniti njihov fašizam i nasrtaje na BiH, ali mogu skinuti sda i otići s hdz i snsd u koaliciju. Jbte ko je tu lud, kakva je to glavurda da još otvoriš usta dok pisaju po tebi.
Stranka je pobjedila.Cak i u KSu..ako se uzmu glasovi S.zabih.ako se zbroje glasovi Zeljka Komsica.glasovi doma naroda skupstinu RS. Distrikt .SDA je dobila izbore.Racunica je jednostavna.Bakiru.NE"stranci DA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire vraćaj se, trebamo te. Nikad više neću glasati za OSMORKU, kajem se iskreno. SDA želimo te mi svi koji se kajemo što smo glasali za ove izdajnike iz Osmorke.
Nevjerovatno koliko ih ima! Kako bi bilo da smo mnogo veci?
propaganda, nista se nije raspalo, nema nade za sda, ovo je svaki pokusaj sda da udje u vlast pa cak i propagandnim materijalom
Osmorko dogovorite i nemojte dozvoliti zelenim munaficima da dobiju vlast. Sve je bolje od njih. Ovo je spin sda munafika. Sdp bi propao kada bi sa njima usao u vlast.
Ako SDA ponovo prigrabi vlast BiH je gotova.
Bravo SDP, nece da dignu ruke za neke kriminalce koje zele ovu drugi da postave u Upravne odbore
Dugo ste trajali.
Pa i SDP je rekao da nece ici sa SDA...Ispusite i pomirite se radi opceg dobra.
osnovni postulat svjetske demokratije jeste da vlast pravi stranka koja je osvojila najveci broj mandata,kada odstupiš od toga imaš stalne proleme samo da držiš koaliciju na okupu,a o nekim ozbiljnim aktivnostma ne možes ni sanjati
Ono kad ovi naši bosanski dorati pokušavaju glumiti Njemačku "Ampel" koaliciju. Čuj semafor koalicija hahahaha
Ode mast u propast.
Žabac ga žabi na lokvanju zabi.
Koja zajebancija od države niti se zna ko pije ni ko placa!!!!!
haha
SDP nema desno ni lijevo krilo, ali ima centralno srpsko krilo (3M). Oni apsolutno upravljaju Nikšićem. Čak je Mijatović natrjerao Nikšića (zvanog Spadalo) da izmulja 4. glas za Dodika te da umjesto Šarovićeve opozicije izabere Dodikovu poziciju (a onda dođe kod Hadžifejka i truni kako SDP iz principijelnih razloga neće sa SDA). SDP je sa Nikšićem na čelu odavno postao Srpska demokratska partija.
Lazes. Sda je bratska stranka Sds i Snsd i Hdz. Sda je stvorila Rs a ne Sdp. Sda je podijelila Bosnu a ne Sdp. Takvi prazni mozgovi nam samo zivot unistavajum