Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO je uzaludno potrošeno DESETINE miliona EURA u sada evidentno PROPALI EU projekat REFORME PRAVOSUĐA??? Ko je kriv za ovakvo stanje ??? KO je ODGOVORAN ??? EU i VISOKI PREDSTAVNIK SPAVAJU GODINAMA, dok KORUPCIONA i KRIMINALNA VLAST kolo vodi !!!
Ovde je pravda nedostizna..
Kod nas vladavina prava ne postoji. Zivimo u sistemu vladavine stranaka. I kako ce tuzitelji i sudije radit, zavisi samo od naloga partija. Prvo tu zvijer udavit golim rukama, pa tek onda dalje.
Južni Sloveni razjedinjeni ne mogu biti ništa drugo do njemačka i austrijska zamorčad. Jedino uspinjanje se desilo kada su se udruženo (do duše ideološki) suprostavili tom hegemonu. Nominalno je do razjedinjenosti došlo pošto su neki Južni Sloveni podržali nejužnoslovenski narod Albance na prostoru Južnih Slovena. I sve ide po zasluzi.
najpametniji narod na svijetu ,dokazujemo da smo najgluplji. Kava evropa i kakvi bakrači mi zurimo u nestanak.
Fazon je biti stranacki i krasti, a onaj jadnik za 3 metra drva da kupi djeci mlijeko 6 mjeseci lezi...
Ne javljate da su dopremljeni koljaci iz sirije?
Život ide dalje........
sta drugo reci vec da je katastroficno....