Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide rasturanje bagre. Desetak najvažnijih EU zemalja i Velika Britanija će pratiti USA. Ostali su nebitni i priključiće se kad shvate da nemaju šanse. Dodik je već bivši.
@Asaaaaaange Retardu rijec je pojedinacnim odlukama clanica Eu.
Evropa je još od Tvrtka Kotromanića radila protiv Bosne pa preko zadnje agresije na BiH nije htjela intervenisati nego je pored do zuba naoružanim agresorima stavila zabranu neuvoza naoružanja Bi H . Orban je upravu kad je iznio zadnje mišljenje EU i neće nikad primiti BiH ni Zapadni balkan u EU jer tamo živi 16 miliona muslimana.
Sasvim je dovoljno da Slovenija,Austrija,Njemačka i Italija " otežaju" ulazak licima sa prostora manjeg entiteta i za mjesec dana će ga njegovi okačit za jaja na sred Banjaluke
Na keaju će završiti u redu za porciju variva pred javnim kuhinjama 😢 šmrc
Znaci od 27 clanica- 8 ce uvest sankcije. Toliko o tome
Isto mu se piše jer EU nije sigurno Mađarska,Slovenija, Hrvatska ili Poljska.... Zna se ko drži u životu i te državice pa je samim tim jasno u kojem pravcu sve ovo vodi
Sta je sa komšijama Hrvatima, sta je sa Slovencima? Dobro je znati kakvi su nam susjedi... Mame im
Živi bili pa vidjeli....Američke sankcije su pogodile Dodika koliko i lanjski snijeg, nimalo... Jedino Britanija može nešto pojedinačno , a i to je bezveze. EU i Njemačka zavise od Ruskog plina...., da li će imati muda da sankcionišu Srbe?!
Siguran si to što govoriš nepismena sirotinjo.
ne treba stititi korupciju koja je ojadila narod
jel to to što SDA kriminalna organizacija može u odbrani države?
Bosnjaci misle da ce nelo doci sa sankcijama ukoriti Srbe i da ce nastaviti graditi muslimansku BiH. Naravno da se nece desiti, isforsirali ste sankcije kod mocnika, oni ko fol uradili nesto, dobili inkintu od vas, a mi cemo da zivimo sa jos vecim bremenom. To radite od Sejdica i Fincija i niste nista naucili da je ovakva trouglasta Bosna produkt kompromisa a ne sankcija. Nigdje sankcije nisu donijeli rjesenje pa nece ni ovdje.
Sankcije samo Dodiku? Šta se podrazumijeva pod tim, da ostatak korumpiranih na vlasti i u službama samo nastavi dalje? Pa ko će suditi kriminalcima, oni što su u kolu s njima možda? Kad EU počne govoriti o takvim širim sankcijama za sve, u cijeloj državi, onda ću vjerovati da nije samo predstava.
Kad gospoda, Njemačka, Francuska, Holandija, Španija prime pod svoje skute fukare i bijedu kao što su Rumunija, Mađarska, Bugarska i Slovačka i još im daš isto pravo glasa, daš im pare a fukara te Y€ be !!??
Dovoljna Njemačka!!!
koliko moras bit mangup da od EU nesto mozes ocekivat kad USA EU upravlja, ali EU.......HAHAHAHA
EU? pogledajte US Base po citavoj EU 😂😂😂 okupirana EUUUUUU
Moci ce Dodo na kafu samo kod Milanovica, Janse, Orbana i Vucica haha jake mi ekipe, creme della creme retardiranih desnicara da ne kazem fasista
eu ce mu finansijski pomoci jer on im je desna ruka u rjesavanju problema nestanka nekoliko miliona muslimanabu srcu evrope jasno su rekli da su on i covic nosioci evropskih vrijednosti