Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Remdesivir daje se pet dana, prvi dan dvije doze a ostale 4 dana po jedn dozu za ukupno 6 doza po 354 eura = 2124 eura, a sa sanim parama koji ste kupili audije za 300000 KM, moze se lijeciti 68 pacijenata. Vama nije skupo platiti 300000 KM za 3 audija a nama 4150 KM skupa, vlasti idite u PM.
Ja sam siguran da proizvodnja jedne doze tog lijeka košta maximalno dolar. Isto tako siguran sam da lijek vec odavno postoji, ne za koronu vec za mnogo toga. Zanimljivo da Trump i Berluskoni odvalise koronu u par dana, da Rokafelerovi zive preko 100 godina i ni jednu bolest nemaju. Kad je koji veliki funkcioner, makar se napatio s koronom, a kamoli umro.
i blago utječe na smrtnost. sirotinjo moja i BOGU SI TESKA
I ovo ce dobivati samo stranacki uhljebi i mafija koja ih je zaposlila
Jebao vam ljek mater.Hajde skup i jos upitan.Zarade na muci drugih.Serem im obraz i u ono sto toboze vijeruju.
Jedino je efikasan u uzimanju para
Ne postoji korona virus!
komsic i novalic
Sumirano: 20.000 KM tretman po pacijentu. 700 KM jedna doza. 5 uzastopnih dana traje terapija. To ispada 4.000 KM dnevno po pacijentu, tj. 5-6 doza lijeka dnevno. Doktor nije kozistetntan u svom izlaganju jer ovo nema smisla.
Ovaj GILEAD-ov 'lijek', je odlicna prilika da se rijesimo nasih Elita. Samo oni mogu kupiti ovaj 'lijek' koji je opasniji od same bolesti. Za sirotinju postoji Hlorokin+ Azitromicin+ Cink jako efikasni u pocetnoj fazi bolesti.
Dragi Gorane Čerkez u pravu si vrijednije je 1000.000 km nego 20 sirotinjskih zivota.
Ako lijek kosta 345 eura a mi placamo 18M maraka za 1100 doza ispada da lijek u stvari kosta 8366 eura!? ko je lud ovdje!?
e dajte deset doza tog od 2km i jos dvije u guicu
Sta se bunite, ima i za nas alternativa iz Turske 🤮
Po samom naslovu (što je sasvim dovoljno) na pomolu je opet velika pljaćka 😅
Moliti Boga da ti ne zatreba.
Ma Seka ce to davati procjenjujuci prema tezini simptoma. Hahahahahahabahahahaha