Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna americka vojna baza, hadzi Pompeo, na sjeveroistoku BiH, i ne treba nam nikakav NATO, zauzeli ste nas za zauvijek. Pusa.
Bakire zasro si i sefa i stanicu kakav civini dio ANP pa nije to civilna organizacija
Mi svi ko hajvani komentarisemo danima nekakav ANP a jutros čistim bojler ugradjen prije 7 godina a u njemu 4 kilograma kamenca ???? Mislim da je to nas stvarni problem voda koju pijemo
@Rabbit je je Allaha mi ne pijem,donesem izvorske, el hamdulillah
Nije mi jasno kako BiH muslimani misle u NATO a stalno podržavaju islamističke fanatike
Ако је БиХ самостална и суверена земља коју подржава САД - то САД нон стоп говоре и подржавају такву БиХ, зашто би било ко у БиХ објашњавао амбасадору САД да ли постоји консензус о МАП-у или било чему другом?
Mi trebamo u nato, ali da nesto za to dobijemo a ne kao Crna Gora usla u nato, koriste njihove luke a ne vidim da su nesto dobili, jos im moras placat.
@zunasasa sobili su sigurnost, niko ih ne moze napasti i sa tim dolazi ohrabrenje za investitore.
Bakir tuta bio i ostao.
@Movie i bit ce...
Zar je vlast vrijedna partnerstva sa Amerikom?
upropastio je tuzbu protiv srbije sad je upropastio i put bih prema nato-u, sad mi je jasno sto su se izetbegovici u sred rata grlili srdacno sa dobricom cosicem
u BH ne postoji konsenzus ni oko toga "da li je voda mokra"
Jah, vise nikom nije jasno sta rade ova trojica sarlatana.. cccccc
Ako nece RS, a nece. Federicaija neka bude clan NTO-a.
hahaha pa ako nikom nije jasno i ne spominje se anp a jasno stoji da ide vijece ministara i ono sto hrvati traze onda je jasno ko je najveci gubitnik. govno naranđasto treba nekako smijeniti pod hitno dok sve nije upropastio.
Gospon Majk, o tome se ne smije na glas prićat....
BAKIRE NEDAJ SAROVICA I MEKTICA BABINOG TI RAHMETA
Uvijek rade kao i Vigemark da mu plata ide redovno i da se vlast konstituise a ko sa kim i o cemu da se dogovore osim nastavka pljacke i ojacavanja svojih redova uhljebima a zasto neka pitanja i preporuke oko ANP nakon potpisa, zasto Pompeo prije nije pripremio teren kako ste znali Erdoganu povecati kamate na MMF kredite
ma kakvo slanje anp-a,nasi znaju samo poslati telegram saucesca
U vezi ANP-a na takvo pitanje je pored predsjednistva trebao je i od Vucica zatraziti odgovor