Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi namjere i cenzure htjeli su ugasiti AlitetkaDžazira. Smeta im Đazira koja je uvjek je na licu mjesta, sve bilježi i dokazuje. Poredi. Zapadnim '' slobodnim i demokratskim '' medijima je zabranjeno da šire istinu i imaju veliku cenzuru.
11.septembar i 7.oktobar su iz iste radionice.
Ta ista al jazeera koju finansiraju mudonje iz qatara gdje je vrh hamasa dok narod tamo gine. Ajd ladno u pm svi zajedno. Kao da gledaju fudbal pa navijaju za svoj tim i prave se slijepi na sve ostalo.
I u BiH i u Srbiji vecina je na strani Palestine. Hrvatska ocekivano ne.
U srbiji ocima ne mogu smisliti mudahedine
U hr 10 posto a u srbiji 15 posto. Otprilike sto vise ima muslimana u nekoj zemlji, veca je podrska palestini. To je normalno, ocekivano i nikakva druga logika tu ne postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Židovi i muslimani se ubijaju a Bošnjaci se krevelje. Kao Hrvatu, katoliku, iz Hrvatske, osobno, zabole me, nek se kolju indijanci, meni ni u džep ni iz džepa. Jedino što me brine je da u Bosni ne bi bilo nekog belaja, jer mi je to neposredno susjedstvo, za sve ostalo, jel ćete se ubijati, ubijajte se, koga boli k.
Ta mrznja od hrvata i srba, je vec na drugoj skali. Pa zasto je to tako?
A gdje su "hrabri" hamasovsi koji su upadali u kibuce i poubijali starce i djecu, što nisu stali na granicu i branili Gazu, ne oni su otišli u tunele i pod bolnice a narod neka gine.
Čemu minus jesam rekao nešto netačno, il ti žao što prozivam hamas.
Posrbice i pohrvatice podrzavaju u Bosni Palestince. A u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj podrzavaju Jevreje jer su h istrijebili u 2. Svj. Ratu.
Kako reprezentativan uzorak, gdje su kategorije ispitanika?
Realno gledajući mi sebi nismo u stanju pomoć a kamoli drugom mi sebi ne izlazimo na proteste da bi našoj djeci bilo bolje da li se to zove paradoks ili sta vec
cuj na cijoj si strani pa nije ovo utakmica...
Uvijek sam protiv agresora,ugnjetavača,terorista,djecoubica...
11.septembar i 7.oktobar su iz iste radionice.
Onaj ko podrzava hamas je monstrum i terrorista isto tako onaj ko podrzava etnicko ciscenje na zapadnoj obali je monstrum i terrorista. Onaj ko nije osudio hamas za terroristicki napad je za mene opasan za ovu civilizaciju kao i onaj ko podrzava ubijanje djecu bombama u pojasu gaze. Dakle zalosno je sto jedi izlaze na ulicu podrzaju palestini a jedi izrael. Treba zapravo na ulicama traziti mir.
Rezultati svih anketa su proporcionalni broju Muslimana u pojedinim drzavama. Zanima me kako bi bilo da su Palestinci budisti? Znam, procenti u BiH bi bili slicni onima u ostale tri drzave. Ne mogu nikako to predplemensko kod muslimana shvatiti: podrzi ga jer je musliman, pa nema veze je li u pravu. Mnogi bi isli i ginuti tamo.
Meni je naprimjer nezamislivo, da naprimjer u ratu izmedju Filipina i Tajlanda, slijepo podrzavam Filipine (koji su katolici ili samo zato sto su katolici), iako oni mozda nisu u pravu.
Kad su Armenci skoro protjerani, mnogi ovdje nisu mogli skriti radost zbog toga. Zasto? Pa zato sto su Azeri muslimani. Bolesno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nitko normalan ne može podržavati djecoubice
Điksoni i.kamejarci su za Benju
Iz ovih statistika se da vidjeti naš "ma boli nas qratz" mentalitet, što se da primijeniti i na praćenje našeg svakodnevnog javnog i političkog života. Zato nam i jest tako kako nam je.
From the river to the sea, Palestine will be free!