Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema probosanskog bloka,nema patriota,nema ljudi "otiso je svak ko valja".Oni koji su ostali crnce za male pare i mole Boga da se ne zarati,ostali su na drzavnim jaslama pa im je svejedno
Ne brini se sabite ima nas sto ćemo ici u rovove, nisu svi otisli a kad vakat dođe a doce spremite se vi za minken forto, campare i ostale
Cekaju da Denis uhljeb Becirovic kaze da Bakir ne ide u BG, kako bi se Covic i Vucic mogli na miru dogovoriti bez njega
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ovi u Bosni saburaju, ovi iz dijaspore bi ratovali, s tim sto bi oni pratili rat preko foruma, a raja ovdje bi branila Bosnu.To je to najkrace.
Joj mašala šta je HZHB i VRS botova došlo u komentare :))
Zagreb i Beograd su prije 30 godina pravili plan komadanja BiH ali hvala Bogu porazeni su.
Ici ce Bakir Vucicu...Ne bi mu kruna sa glave pala kad bi mu mali poljubac dala...haha...haha
Probosanski blok "pametno suti" godinama. Nikakve inicijative nema za tu ebenu gradjansku. Srbija i Hrvatska zajedno sa domacim izdajicama od kako je ovdje dosla Austrougarska do zadnjeg rata dijele Bosnu uzduz i poprijeko. Zasto BH blok ne trazi ukidanje kantona, distrikta i entiteta? Zasto pleme.vam vase?
Cekaju bolje dane....
Ceka nas prodaja kao sto su Nas.prodali za Reviziju tuzbe Protiv Srbije
Davno sam ja rekao da bosnjacki politicari moraju otici bar na ‘ljetnu skolo’ na Kosovo ili Albaniju da ih albanici nauce kako se vodi politika…..trecerazredni kontraobavjestajci su nas poderali ko ‘dijete kesu’
Jedina opcija da svi budu sreni je: HDZ da ima vjecnu poziciju u predsjednistvu i ministasrstvu finansijai svoj HB entitet , srbi da imaju nezavisnu RS u ‘okviru’ Bosne ali da imaju ingerencije sve na nivou RS-a,.. a bosnje.. da se uhapsi Osmica, da se smijeni Sebija i osudi Novalic…i da ih srbi puste da dolaze na Jahorinu
Nemojte tako oni pisu pisma ljubavna.
Zasto da pobosanski blok pregovara o gubitku ingerencija drzave. Kompromisi koje Zagreb i Beograd traze znace umanjivaje sadasnjih ingerencija drzave i smanjenje demokratije. Zasto pregovarati ako ne nude nikakav dobitak nego samo gubitak. Pravo je na strani probosanskog bloka i drzave BiH. Ako neko hoce da krsi taj zakon zasto bi to probosansko blok legalizovao pregovorima. Nikakva promjena nije moguca bez pristanka probosanskog bloka.
Kaže se probošnjački
Koji probosanski blok? Kraljevska porodica Izetbegović su iznad bilo kakve nacije i države, oni su odmah do Allaha. Ovi, kao opozicionari u FBiH su prestali biti probosanski u onom trenutku kad je kontrolu nad njima preuzela Наша Странка, filijala Vojno Bezbednosne Agencije Republike Srbije.
Ja ovdje vidim samo da su se 4 Srbina sastala na 2 različite lokacije. Mada, po fizionomijama se može zaključiti da su više Karpatsko-Vlaški tipovi.
Ovi susreti su dokaz borbe samo za glasaće i BIH teritoriju.Da ste dobronamjerni prema svojim građanima i za koje se predstavljate progovorili bi koju rijeć o onim ljudima iz Krajine i Vukovara koje ste jedni drugima unesrećili,pobili,opljačkali i protjerali.
idioti parcaju nam zemlju -probudite seeeeeee
hvala al pomoc nam nije potrebna :) samo vi pajkite
A gdje su sad lideri bosnjaka😂😂