Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba zavrsit gdje smo stali ,95
treba ponovit oluju
Odbijanje da 11. juli bude dan sjećanja - razumljivo. U Srebrenici nije bilo zrtava. Svi koji su popili metak su ga i zasluzili.
STA RADI SRBIN U COSKU????? SMRDI !!!!! HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA SMRDIIII
Slažem se u potpunosti s tobom... Ovo je žalosno...
ko je i ocekivao od tih vlasko-kozackih mazgi da prihvate civilizacijski cin. ma jebbat im mater kad i gdje god se moze ... s njima nikad i ne ce biti moguc naci neki razuman dijalog. obiljezavat ce se taj dan i bez tih govanna, cak je i bolje ovako. :)
Hilter nije slučajno htio četnike zbrisat sa lica njemlje... pokazuje se !!! Samo u rat pa da vidimo ko je ko!!! Nije mogla srbijica zajedno sa ovim domaćim ništa uradit. Treba gnjide pognječit
Minkice duso, ostavi se kompjutera. Idi vani, nadji nekog baliju i lijepo mu popusi onaj sesiric na glavici. Izlijecices sve svoje frustracije. Ako ne vjerujes pitaj svoju mamu. Svaka cast. A sto me nasmija.......
Evo POturice rjesenja:Vi obiljezite taj dan uz kuknjavu, mi cemo obiljeziti dan oslobodenja uz pjesmu,pecenje i cevape.I svi se razidimo sretni i zadovoljni heheheee
Oooooooo Turciiiii bjezte dok ima vremena bjezteeee u Anadolijuuu I nemojte zalutatiii ooooo Turkesineeeeeeeeeee
Minkice duso, ostavi se kompjutera. Idi vani, nadji nekog baliju i lijepo mu popusi onaj sesiric na glavici. Izlijecices sve svoje frustracije. Ako ne vjerujes pitaj svoju mamu.
Sto srbi prizivaju novi rat....i dobit ce ga....
Sto nas Hitler sve nije pobio da ne dozivimo ovu sramotu da ovako pljujemo jedni po drugim... Eto, podijelite se, svakom njegov entitet i crknite od gladi, al\' nemojte slucajno mislit svojom glavom. Nacionalizam i pokvarena ideologija popova, hodza i fratara vam je pozderao mozak svima. I ne treba vam gora kazna od te. Stvarno se ne mogu odlucit ko je veca gamad, ovi poslijeratni veliki muslimani, iskompleksirani srbi ili dupeuvlakaci hrvati. Ali neka, sacekajte jos malo da ti vasi ideolozi na vlasti pokradu svaki fening, pa cete svi pjevat drugu pjesmu. SRAM DA VAS BUDE SVE! A za Zrtve Srebrenice, kao i za sve zrtve svih besmislenih ratova, u glavama normalnih ljudi uvijek ce biti mjesta za sjecanje.
treba proglasiti 11. ali ne juli nego septembar. mislim da bi to srbi prihvatili
Help Bazniaaa...Pleaseeeee.Nedime vidi sta nam rade.Helpppp aaaaaaaa...