Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta se moglo ocekivat od SRBA-KRMOJEBACA ...
Y V M
znam za noz osjecam zicu jebacu vam mater za srebrenicu >>>>>>
vi srbi ste proizvod pojebljivosti turskih vojnika i 14-godisnji vlahinjica (vasih prababa). a ti se ponosi i dalje. ali lijeci komplekse na nekom vasem forumu a ne na bosanskim forumima. jer ce se uvijek naci neko da vam kaze istinu o vama a na vasim forumima je istina zabranjna.
bre pa sta vi nedate srbima da lepo neguju tradiciju a vi bi bre 100 dzamija tamo u teharanu nemoj mi te price bre mi smo srbi oduvek nevin i posten narod i imamo pravo da se ponosimo ovako sta vi bre vise trazite od nas?
ljudi!!! pa nema mi novčanika!!!!
Bože dragi! Koji idoli!
Mi smo navikli na autobuse. Lojo Mošnjić
Opet bi nas balijnderi trpali u traktore?! E pa nece moci, ima da vas polagano trpamo pod zemlju ! :)
taman su pojeftinli traktori u manjem entitetu , samo ne znam hocel biti dovoljno traktora za 100.000 + bradatih fasista
cuj obrazuje 10,000 djece... valjda da zatupite 10,000 djece pa da niste sami u vasoj gluposti. GLUPOST JE NEUNISTIVA
zabraniti ovom ulaz u bih
Ajte Mošnjani brzo sad u akciju potpisivanja peticije. Mujo: \"Kad mi njima potpišemo peticiju ! Vidiće oni svoga boga !\"
Marš preko Drine pa tamo organizujte četničke pokrete, gamadi jedna.
Fino sam rekao, jedino je rijesenje tretirati srbe kao sto oni tretiraju nas, dakle kao niza bica. Ali sta ces, kad mi ocigledno patimo od kompleksa nize vrijednosti, zato moze vlasssska gamad da radi sta hoce.