Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je....!!!Nemogu da vjerujem da neko moze odavat pocast...tom dogadaju...cime zeli napravit kroz istoriju pandam jasenovcu.Nadlezni kako vas nije stid u skorijoj proslosti po BH je diljem.je bilo jslicni jasenovaca..gdje su ubijana djeca i zene zbog imena i vjere bas kao u jasenovcu sto je stradalo na hiljade od svojih sugradana komsija...Sve zrtve bjajburga su zlocinci ili saucesnici bruka...
Srebrenic Jasenovac nemogu nikada bit isto sto i blajburg...Da naglasim Cinovnici Genocida u Srebrenici nisu oni niti pripadaju ljudim koji su uradili sa zlocincima u blajburgu...Pocinioci Genocida u srebrenici su sorte i ostaci prezivjeli iz blajburga...Ovo pisem za one koje nezaju razgranicit stvari.
ti ljudi na Blajburgu pobijeni na isti mučki način i kao i oni u genocidu u Srebrenici. Srebrenicu su učinili sinovi od zločinaca sa Blajburga, tako da je misa potpuno opravdana (trebalo bi i islamsku molitvu organizirati)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Mandicu ! Posten i nevin svijet nije bjezao sa Nacistima i ustasama 1945, nego oni koji su okrvavili ruke.
Je li ikada bilo među Srbima fašista? Je li čika Draža bio fašista ili odgajatelj u vrtiću?
ovo ako se dopusti, onda je propala cijela bih! ne izadju li sarajlice zbog ovoga na ulicu nisu ni zasluzili nista bolje, i da im se ne ponovi ono sto se ponavljalo u svakom ratu.
Bosnjaci treba da se ponasaju kao i sa gaj paradom, Kukavici je jaje ne dirati!!!
Ovo je onaj guslar sto je godinu i pol guslao o vodovodu a da nista uradio nije, osim sto je guslao preko tv ekrana
Enesovci sve iskoriste u populizam, ali gore od toga je kada stranka slijedi ideologiju koja je propala. EU u koju hoće i NS je osudila sve totalitarizme na svom tlu. Od nacizma i fašizma do komunizma.
niste ni vi nista bolji,podizete spomenike fasistickim komandatima I jos ubacujete u udzbenika da trujete djecu,odgajate nove fasiste!
Ja ne bih nikad poredio ovo smece od uja i skart zadnjih 40 godina sa NDH Pavelicem i ostalim jer mi bosnjaci smo u NDH imali svoje mjesto i bili smo desna ruka, samo tako smo se mogli spasiti od pokolja smdronja. Mi smo s hrvatima uvijek bili u dobrim odnosima sve dok nas taj skart s pocetka komentara u proteklom ratu nije izdao i zabio nam noz u ledja, danas se lizu sa srbima, vjerujem da se Pavelic, Osman Kulenovic i Dzafer Beg Kulenovic okrecu u grobu na sve to.
Ovo je prst u oko građanima Sarajeva koji su uvijek bili antifašisti. Ovo se ne odnosi na njegove stanovnike i seljake!
skaka mame ti se sjetim... do godine i drazu cemo da slavimo u sarajevu jel??? ustani tito na 15 minuta da se ovi sami poubijaju... je.em ti gdje ja zivim... ma i treba da nam je ovako i jos 2x gore
Skaka slavi pobjedu nad antifasizmom i suosjeca se sa ustasama koje su ubijene u bleiburgu... povrh svega toga ista ta SDA novac namjenjen Srebrenici i SVIM prezivjelim daju Fikretima i slicnim poltronima da peru milione dok hiljade srebrenicana nikada nisu vidjeli nikakvu pomoc. Ja takve stranke i takve ljude ne mogu dozivljavati kao patriote i dobronamjerne jer vrijedja inteligenciju.
Hrvati - jedina preostala fašistička gamadija
Uh sto je fino sto sam vas se rijesio,vaseg nacionalizma,lopovluka,egoizma,nerada i netolerancije...Ovako lijepo sijedim u svome vrtu u Njemackoj i citam vase gluppe i dosadne komentare koji se ponavljaju iz dana u dan..nema bulevara,goousera123..itd neka vam je sa srecom dragi moji bosanci i hercegovci
SMRT FASIZMU!!!
Pa cilj SDA i HDZ je da se ovce drze u toru. A kako se ovce drze u toru, pa nacionalizmom normalno...
Pa moj Mandicu, zar ne znas da je ovdje pobijeđen antifašizam. Ne znam sta ti nije jasno. To su nasi vrli politicari na vise nivoa rekli, a mi se smijali. Tako nam je sve. O svemu zbijamo sale, a na kraju to njima prolazi.