Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zlikovci niukome slucaju nesmiju biti amnestirani ma gdje se oni nalazili i hapsili,a gosp. jurisic da nije uhapsen u srbiji koji je pocinio zlocin nad JNA koja je imala obavezu da stiti i zastiti narod i od stranog agresora i jos mnogo vise od domacih IZDAJNIKA koji zele da razbiju svoju vlastitu DRZAVU-odnosno zemlju u kojoj zive uz podrsku stranih ratnih huskaca koji lajicima obecavaju da ce mnogo bolje i sigurnije da zive ako rasture,poruse i popale sve svoje sto su godinama mukotrpno njihovi narodi gradili i sagradjivali,mnogo je zalosno sto jos mnogi drugi nisu pohapseni kao i jurisic,a to je samo moguce u bih pod FEDE-skom kontrolom.Ocito se vidi da Silajdzic nerazumije mnode stvari u zakonu!!!!!!!!!
Hare samo nastavi tako kao do sada hheheehe i zaGRAbih sto vise Dok je ovaca bice i vune hahahhaahaa
Pa moj Harisu, ti sjedis u predsjednistvu, pa po hitno povuci neke strozije mjere, a ne samo puvat u prazno. Znaci sankcije svega moguceg , ako treba i granice zatvoriti i izolirati tu drzavu. Da se pokaze njima da nemogu se tek tako igrati sa Bosnom. A ako treba i sa Hrvatskom ista prica, kada pocnu ponovo sa nekim mostovima i slicno. Sankcije i zatvarnje granickih prijelaza. Pogledaj kako to Ameri rade, pa se njih i te kako slusa. Pa cemo mi vidjeti kako ce oni oni izdrzat u toj \"ekonomskoj i politickoj blokadi\"
e Bosnjaci stoko, samo vi idite za vasim pastirom Slijadzicem daleko cete dogurati, bar nekoliko hiljada km i bar 500 godina unazad ko vas ..be kad ste nikakvi ljudi
O Srbiji već sve znamo. Ali ovdje su u pravu. mora neko kažnjavat zločince. u ratu zločinci, u miru kriminalci. i mislili su da će tako do groba. Pa, ne može, Nije ni nacistima baš išlo tako, što bi ovim našim šugama bilo bolje?!
Eto vam, seljačine! Tako nam treba kada ignoriramo susjede! Haris se zadeverao jer neće moći maći iz Turske, eventualno Kuvajta jer će ga ganjat INTERPOL. A ganjat će ga i bez toga jer je BOSNU POKRAO do dna i sad sere i dijeli nekome lekcije!
Piši, piši miiiii
Pa za haris ima pravo nesto da prica? Pa ako je iko ratni zlocinac to je on i zna se gdje mu je mjesto. Ali polako doce maca na vratanca kad tad!
@RUMENKA!!! VRATI SE NA SVOJU LIVADU NA KOJOJ PASES!!!!
dokazano je da su muslimani poceli rat sa srbima a ti harise ti si jedan ratni zlocinac koji moze samo da polize k.rcinu Srbima klosaru jedan
fakat i ja ne kontam srbiju... s jedne strane negiraju svoje ucesce u agresiji bih - a s druge strane opet, zele hapsiti sve one koji su navodno ucestvovali u ratu.... pa to ti ga dodje isto, kao da neko iz Konga dodje i kaze: odoh uhapsiti tog i tog jer je navodno krsio taj i taj zakon za vrijeme agresije na bih!
hvala Bogu Harise da se nesto makar krene kako treba,Jurisica treba osloboditi bez ikakvih sudova jer Srbija osim sto je agresor sada pokusava da prikaze kako su oni zrtve,mada glupani tvrde da nisu ucesnici rata u BiH a zasto tada hapse ljude koi nikakvim nacinom nisu vezani sa smrdlijom.dovoljno povoda da se i smrdlija osudi za agresiju na BIH.
Slijede \'\'nepravedene\'\' i oštre sankcije...