Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno mi se place kad vidim ovakve stvari. Pa nije moguce kolko oni nas kar**u. I onda samo zamislis sta tu sve ima, za sta se nikad nece saznat.
A sta ce im 20 kg banana? To vec imaju 10 zalosti dogovorenih ili????
Sad ce neki snsd genocidash da dodje i pobije Bosnjacku naciju u Brckom. Nije jednom bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravosudje i onda mi ocekujemo da ce oni nekog nesto optuzit i ganjati. Ovde smrdi narod sav. Gdje god da rade javasluk, haj sto je javasluk nego sve go lopov.
Kriminal radi pravosudje Brcko.Onda taj kriminal u pravosudju u Brckom treba da otkrije to pravosudje koje je ucinilo kriminal.Naravno da to nece otkriti.Sav taj kriminal u pravosudju u Brckom treba da otkriva SIPA.
Misle ljudi na sve, nema da fali ni kad se krene na potencijalnu zalost
Pravosudna komisija je i IZVRSNA I PRAVOSUDNA VLAST.Clanovi te komisije Predsjednici sudova, koji predlazu zalone pa sude po tim zakonima koje su predlozili.TO NEM NIGDJE U SVIJETU.Ona mijenja odjel za pravosudje,koji nikad nije osnovan,sto je protivno Konacnoj arbitraznoj odluci.Supervizori tu komisiju nikada nisu htjeli ukinutni.
Eki 100% voćni sok.. i kocka.
Dabogda njima dolazili na zalost. Amin!
ima tu narocito balijskih izdajnika i smecara u toj komisiji
Kakav narod takva vlast . Kada narod bude bolji i bude normalan tada ce zasluziti da ih vode bolji i posteni politicari .
Kod nas bagra na vlasti kurbane od djece sa posebnim potrebama kradu!!!! A drugima pricamo???
I na njihovoj web stranici nađeš mail za prijavu korupcije?!?
Nema veće stoke od nas definitivno
pomrli pa neka im ide hedija o našem trošku.sudijama i sudu u usranom brckom ne može niko ništa.odluku nece poništiti.žene im jjebem.
Ovoga je uvijek bilo, samo sto nije izlazilo u javnost. Sreca pa narod ne zna u kakve se sve gluposti trosi narodni novac. Pa djeci dopunu telefona salju sa sluzbenih, tj. Od drzavnih para
Nešećeri sitno, bolja ti je kocka...
Kako ono kazu JA IIII
hahahahhahahaaha hahaha hahah ahahha aha hha..tender hahah