Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaahah glasaj narode
imenom i prezimenom navesti lopove koji su dali glas za ovu sramotu
I za ovo je Zeljko Komsic kriv a ne PRAVI RVATI:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E ovo su najveći neprijatelji Bosne i Hercegovine i Srba i Hrvata i Bošnjaka, nema potrebe da se lažemo i proizvodimo neprijatelje između sebe.
Hajmo imenom i prezimenom izvući sve te koji su bili "ZA" ovo i odmah ih razriješiti svih dužnosti!
Zasto ne protestvujemo protiv ove odluke?
Kako narod vise n wpoludi to mi je najnejasnise od svega?!
Nekaaa, odlično. Glasali ste, gledajte :)
Pa hajmo, NS, DF, GS...pozovite narod na ulice. Nije da nema masa razliga za to. Pokazite konacno ta muda. Ne radi vlastu, nego radi - naroda. Ocito je da narod vapi za vodjom, pa onda - budite to.
Zaboraio si prije svea SDP! Moram, na moju veliku žalost priznati" Ove lijeve stranke se moraju dobro pozabaviti sobom. Puno nepotrebnog balasta imaju u svojim strukturama. Osim toga, nijedan od lidera ove četiri stranke nema koqe da narod pozove na ulicu! Niti znaju, niti smiju da se ovakvim poslom pozabave. Neznaju hoće li opstati poslije narodne gungule. Čuvaju se i samo frkću iz prikrajka a izbori samo što nisu!
Pa dovoljno su skinuli invalida rata smanjivanjem njihovih invalidnosti (?!) pa sada imaju "viška" novca Ustalom, uvijek je tu MMF da "pogura" Vraćat će to sve naša djeca, ako kojim slučajem ostanu u ovoj državi.
Pa nisu otisli u politiku da meni bude bolje.
Hajde da se nekako dogovorimo i ne glasamo za ove koji su digli ruku za ovu sramnu odluku. Da li ce vecina ovih sto sjede u klupama opet pobijediti? Hoce. Jesu li sad krivi oni ili mi?
Od zivota vas odvojili dabogda!
NA ULICE!!!
Ove ljude treba procesuirati jer ocigledno uvecavaju svoje prihode kako bi se urusio ekonomski sistem BiH. Mislim da bi policija posebno trebala obratiti paznju na poslanike koji su se najglasnije zalagali za uvecanje poslanickih prihoda jer se najvjerovatnije radi o cetnickim saradnicima sa kojima ili za ciji racun podrivaju ekonomski sistem BiH odnosno temelje same drzave.
Postoji poseban krug pakla za ove metuzaleme...
Narode vrijeme je da pobijemo ova govna.
Pozivaju na BUKUREŠT!
Za apoteke vam trebalo ako Bog da.