Pa hajmo, NS, DF, GS...pozovite narod na ulice. Nije da nema masa razliga za to. Pokazite konacno ta muda. Ne radi vlastu, nego radi - naroda. Ocito je da narod vapi za vodjom, pa onda - budite to.
Zaboraio si prije svea SDP! Moram, na moju veliku žalost priznati" Ove lijeve stranke se moraju dobro pozabaviti sobom. Puno nepotrebnog balasta imaju u svojim strukturama. Osim toga, nijedan od lidera ove četiri stranke nema koqe da narod pozove na ulicu! Niti znaju, niti smiju da se ovakvim poslom pozabave. Neznaju hoće li opstati poslije narodne gungule. Čuvaju se i samo frkću iz prikrajka a izbori samo što nisu!
Koliku podrsku naroda imaju pokazuju i izbori. Sta mislis da ce izaci neko ko je glasao za svoje drage zelene na proteste? Naravno da nece, to mu se prije svega kosi sa njegovom odlukom da glasa za njih, a ne moze prihvatiti da je glup. Stoga ostaje ona sica koja nije glasala ili smo glasali za ljevicu a nas ne mozes skupiti saka jada, sto rezultati izbora iz godine u godinu pokazuju. Dakle narod, vecina bar, ocito voli ovako da dudla sudjuku.
Prikaži sve komentare (397)