Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj samo nekima smanjiti školarine. Ili svima ili nikome.
@SuperBolaBola1,mladi i budući uhljebi iz SDA lažno se predstavljaju kao predstavnici studenata. Njihov domet su školarine, smještaj i hrana. Nekada su studenti rušili režime a ovi gledaju samo svoju debelu kenjaru.
Legendo, oni kojima roditelji imaju preko 10 hiljada primanja ne studiraju na UNSA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zahiragić, mlada nada SDA kriminala.
Vlada Ks kao osnivac Ju Sc Sarajevo, nije ni pod koju cijenu smjela dozvoliti, pretvaranje domova u karantene. To je bio posljednji potez koji ce studentski centar definitivno odvesti na ropotarnicu historije. Niko savjestan tamo vise nece prenociti. Ali i ovo je planski odradjeno.
trazite vi i da ne obore vas jer niste isli 2 mjeseca to sam reko i svom djetu samo me toga strah a pare su potrosene na zimovanje jer su 5 dana imali da date i to od 2327 to je vec spiskano samo trazite da niko nesmije obnovit godinu( ja nisam znao da cas na Faksu traje 9 minuta snimljene glasovne poruke i gledanje kamerom trazit jedan profesor )
@gooUser1586105703 šta je djet?
....a ovaj Hamza Din bi trebao znati osnove prava koje je završio te pisati realne zahtjeve a ne stranačko populističke pamflete. Idiot ostaje idiot nažalost
Bitan element je postojanje ugovora o studiranju čime je uspostavljen obligacijski odnos izmedju ustanove i studenta po čemu je nemoguce umanjiti ugovoreni iznos školarine tim vise sto se niti jedna odluka nemoze promjeniti retroaktivno. Eventualne anekse ugovora dekani nemogu potpisati jer bi to imalo elemente krivičnog djela pa treba razmisliti da ako se udovolji ovome zahtjevu ko će potpisati anekse jer taj može imati odgovornost.
kaze nas svijet: lahko je tudjim hasimom gloginje mlatit... haj sa svojim!
Hocete curac, nema nedam ja, mrs na zanat svi hocete ove fakultete koji su smece, ali jok hoce ono da ide na fakultet da studira p mu m. Hoce jos đaba e nema para nazad. Mrs u svoje selo.
Izbacili su studente u sekundi iz domova. Obeshrabrivali povratak državljana, a već nedostaju pare iz inostranstva.
Slikaj svoj glasacki lastic pa ce ti se smanjiti skolarina. A dobijes i jedan Fikretov i Fadilov kineski usisivac na poklon.
SPUŠ
Glupi prijedlozi, da je sreće povećala bi se upisnina i svi redovni sa budžeta da se prebace na samofinansiranje, ljudi budžet je u kolapsu uradite i vi nešto za državu dosta je ona za vas.
ja bi im dao sve, i pare i diplome, ipak je ovo nasa omladina!
Ma svaki zahtjev SPUS-a je nelgocian i bude odbijen