Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herceg Novi je dio Bosne i Hercegovine i Crna Gora treba da nam ga vrati, svidjelo se to njima ili ne.
Moze samo da ga vrati RS a ne bosni
Mislim da bi joj to realno bio jedini izlaz na more. Posto ovaj u neumu kao i da nema
NE PRISTAJ BEZ SUTORINE I DIJELA MORA KOJI NAM JE ODUZET, A VRATI IM ONU ŠUMU OKO FOČE.
Samo kada vrate Sutorinu koju im je poklonio Đuro Pucar uz mezu i rakiju na jednom od partijskih sastanaka KPJ. BiH je priznata u AVNOJskim granicama koje su uključivale Sutorinu.
Razumijemo.zbog prevelikih obaveza ne moze ranije.
pa Herceg Novi samo ime govori gdje pripada - Hercegovini. Osnovao ga je kralj Tvrtko , danas u centru HN stoji ploca o tome kao i Tvrtkove stepenice. Ali bar Sutorinu ako ne HN
Teritorija Bosne i Hercegovine je Sutorina i Herceg Novi kao i zaljev Boka Kotorska i sve dok nam to ne vrate, ne treba pristajati na bilo kakav sporazum!
Granice su najvaznije za svaku dzravu, treba im posvetiti posenu paznju i odraditi to kako treba, dobro je da se ovo pitanje pokrenulo.
Ovo je svakako dobro da se rijesi jedno ovakvo bitno pitanje po ove dvije drzave!! A gosp. lagumdžija je jos jednom dokazao da dobro radi svoj posao...za razliku od rugih koji beru platu a samo sjede po foteljama!!
A ti si fino nama rekao kojoj politickoj opciji pripadas i da veoma objektivno rezonujes stvari u ovoj "drzavi za covjeka".
Svakako granice su bitne za drzavu i trebali smo davno pokrenuti ovo pitanje!
Super! Svakako smo sad u ljubavi sa Crnogorcima, ovo nam treba :)
Zna svoj posao,to je pokazao i dokazao.Ova suradnja sa Crnom gorom nam je svakako od velikog znacaja.Sve pohvale za Zlatka..
Gospodin Lagumdzija radi najbolje za nasu zemlju,ovo su vijesti na koje smo navikli da unaprijedjuje odnose BIH i da dovodi investitore.Da su bar i drugi politicari bar slicni Lagumdziji.
Nedo Bog nikom da bude kao Lagundzija.
Aj izbrisali komentar hihihihihi: "A ti nam fino rece kojoj politickoj opciji pripadas, i bas objektivno komentarises u ovoj "Drzavi za covjeka"-pa da ga ponovim, sad ce ban hihihihi zivjela cenzura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je da se pocela realizovati saradnja sa Crnom Gorom, jer je to drzava koja mozda nema probleme nase vrste, ali ima vrlo slicne EU aspiracije, tako da mnogo mozemo I nauciti I dobiti kroz ove sporazume u svakom slucaju.