Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A I OVE STO MI BRISU KOMENTARE ISTO NABIJEM NA KURAC!
hajd nisi jedini ;)
jel brišu jos nekome osim amara
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e kad bi još malo obišli ilidžu i porušili one kafiće oko škola sevapa bi zaradili ruglo nemaš kud prohodat
I onaj Brajlović, skupa sa pripadajućim samoprozvanim parkingom na sred ulice.
Šta se bunite, ciganluk je jedna od najizraženjih karakteristika naše države.
Očigledno da se radi o onima koji pred zakonom nisu isti, odnosno potlačenim.
Aaaajjjjjjjj,a tu je bila najbolja šnicla u gradu :( :(
Prilično hajdučko rušenje u ranim jutarnjim satima se teško može nazvati sporom, ali kako kod nas uglavnom vlasništvo nad zemljištem nije riješeno, teško da iko od nas može reći je li ovako ili onako. Samo znam da je od kako je Plavi zamak preuzeo gosp. Vladić hrana bila odlična, a konobari jako dobri i ljubazni. I bašta je bila ugodno mjesto, posebno kad je ljetna žega. A zaista ću s velikim interesom pratiti kad će zaista krenuti izgradnja nastavka longitudinale. Nekako mi se čini da neće skoro, ali možda griješim.
Zemljište i svi okolni objekti su u vlasništvu FK Željezničar, sve u katastaru piše, ko želi može i provjeriti (http://www.katastar.ba/geoportal/preglednik/). Samo restoran "Plavi Zamak" nije u vlasništvu kluba! Vlasnik je privatno lice a iznajmljeno ili prodato je od strane SD Željezničar.
Ne znam i ne zanima me ova prica,zao mi je mnogo lijepih uspomena iz meni jednog od najdrazih objekata meni licno prelijepog imena,na kraju ipak smo supruga i ja tu rekli DA... Bilo jednom u nasem Sarajevu....
I tek tako ode "Plavi zamak"! Dobar restoran, dobra klopa...
Ma Meha ce i stadion srusiti hehe
Kada bi se srušili svi bespravno izgrađeni objekti u Gradu Sarajevo bi imalo 250.000 stanovnika.
Ko će razumijeti imovinsko-pravne zavrzlame.. ali je bio fin objekt... jbg nema ga više....
Senad Mehicevic, poznati "postenjacina".
Mogli su komotno i stadion usput srusiti, konacno bi se onda neko sjetio da napravi evropski stadion
kosveo je ruzno, al grbavica ko cerga, burek, mars, mesnica, autodijelovi, pekara, kafana, neki natpisis, bahin halal kafic,.
i opet ugrozeni
ZNACI MOLIM VAS, JUTROS MI JE OSTALO AUTO NA OVOM PARKINGU, NIKO NIKOGA NIJE OBAVIJESTIO O RUSENJU OVOG OBJEKTA (ZABOLI ME NEKA STVAR KO JE VLASNIK), POSTAVILI SU TRAKU I SAMO KRENULI RUSITI U POLA SEDAM JUTROS! SVE OVO JE PALO NA CESTU BUKVALNO CITAV DIO TOG "DVORCA" SVA SRECA DA NIKO NIJE PROSAO TUDA, SRECA!!! DA NE GOVORIM KOLIKO JE CITAVA TA GALAMA JUTROS UZNEMIRILA GRADJANE FUJ VISE GDJE ZIVIMO !
https://www.youtube.com/watch?v=4ANtFLwg3NE
Znaci pola sata su rusili nije bilo policije, nije osigurano nista bukvalno, ljudi krecu tada na posao, sve zbog necijih hirova i jednih i drugih! FUJ
nikakav kriminalac vec stari sarajevski ugostitelj,nava,skenderija,gril pored koga,tratorija ciglane,bbi,bjelasnica...samo ugostiteljstvo i na sopstveni rizik,nacionalistima za informaciju nije srbin vec iz mjesanog braka....
Tu bi sad mogla jedna dzamija da nikne