Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja po navici, nista ne citam vec samo iskrolam na komentare da napisem koju :))
Nikola Špirić 11 000 km legalnih para svakog mjeseca, ćerka u ambasadai u beču, sin u ambasadi u beogradu, supruga direktor odjeljenja u KC banja luka! Kuća u mrkonjić gradu, stan u mrkonjić gradu, dva stana u sarajevu, dva stana u beogradu, jedan stan u banja luci, jedan stan u novom sadu, jedan stan u najljepšoj ulici u beču.... P.S. Ovo je sve živa istina!!!
Spiricu, usvoji me!!!!
Kako zaobiđe sebe i šefa?
UPRAVO TO, JEBES AKCIJU U KOJOJ TI I DODIK NISTE LOVINE!
Ovi nasi politicari...nebitno kojem narodu pripadaju...svi iste kriminalne face nosaju...
hahhaha poslo ga didik da prica kao nesto o drogi i kriminalcima sta on ima sa drogom i kriminalom hoce dodik da kaze kako i oni ucestvuju u suzbijanju narkomanije il im je tuzilastvo prekinulo lanac dotoka droge cuj ministar trezora a bakce se u tuzilstvo i policajske aktivnosti mora daj dodin covjek zaglavio.
Kad ce akcija kodnog naziva "Dom naroda" "predcjednistvo" "kantonalne vlade" "entitetske vlade" "Dodikovci" " izetbegovici" " covici" ma moglo bi se tu pravit akcija kolko hoces I siguran Sam da u sve I jednoj bi bilo vise od 40 uhapsenih
Evo odmah provjerite ove SDP-klix malverzacije. U zadnja dva dana i Autocesce i Elektoprivreda daju ogromne pare klixu za reklamiranje u svrhu predizborne kampanje. Nema nikakvog smisla ni potrebe da se EP i Autoceste reklamiraju i troše pare jer su totalni monopolisti.
to ti radio na tome ? i tebe bi trebalo malo prelistat
Brao Spiricu... kad dodje na tebe red, hoces i ti reci: Jedva sam cekao ovaj dan?