Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujki kao i obicno, konkretan i direktan
Uz svo dužno poštovanje prof. Spahiću, on je sasvim suprotno od direktne osobe. Da bi ga mogao pratiti, jedan mora biti veoma intelektualan, znatno više nego što je to većina našeg naroda.
Licno podrzajem cerica jer trenutno nevidim drugog covjeka koji bi se borio za prava bosnjaka pogotovo povratnika. To sto je bio vjerski sluzbenik nista ne znaci jer u islamu mozes biti i imam i politicar. Ako to katolicka vjera ne dozvoljava nema sa nama nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naučio lik da živi u oblacima, daleko od realnosti pa hoće tako i da nastavi :)
" Mi smo bošnjaci, ali smo i turci".. "Naša majka je Turska". "Turska je naša mati, tako je bilo tako će i ostati".. Radikalna islamizacija bošnjaka uzima sve više maha.
eugen ko o cemu ustasa o postenju :) joj koji vic....
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
E moj profesore Spahiću, postao si čaršijska svekrva, ti si primjer kakav Bošnjak ne treba biti...prof dr Cerić je ipak priznat u svijetu kako na istoku tako i na zapadu, a za tebe znamo samo kad treba nekog Bošnjaka komentarisati u negativnom kontekstu...Razmisli moj profesore...treba stati pred Dragog Allaha...
Kad ne znaš da li da glasaš za nekog, raspitaj se ko će glasati protiv njega - to može mnogo da ti pomogne. ;)
Jedina je utjeha da su sanse na izborima ravne nuli. Ali ima dosta ovaca koje ce sa njim u tor.Nekakav vjerski poglavar zeli postati politicar,uh pa to nema na svijetu.
Cerić je pijun Fahraona Radona, koji će se takođe kandidirati za bošnjačkog člana predsjedništva i plan je da odvuče dio glasova Bakiru, kako bi Fahraon Radon od drugog pokušaja zasjeo u predsjedništvo i palamudio bez ikakve odgovornosti... FUJ Neću ni glasati ovaj puta
99,9% komentara na klix-u je od najvecih debila na ovoj planeti. Ne mogu da vjerujem kakvi ljudi me okruzuju, krvozadojeni, ultrasovinisticki nastrojeni majmuni sa mozgom kokosi. Mislim na sva tri konstituivna naroda i ostale.
Procitaj malo postove pa ces vidjeti o cemu pricam. Sve je puno ultranacionalizma. Ustvari procitaj komentare na bilo koji clanak koji se objavi
Spahic, ti si ku.ac od ovce. Bavi se neim drugim osim Cerica. Ko da ti je svu yensku celjad navuko, tako pricas o njemu !!?
Zar nije guru blehnumaša,Besim Spahić Vezir?!?
Kad pomenes ime g. Besima trebas da ustanes !!!
CERIC PROBIJA IZDAJNICKI LED KOJI JE STVOREN OKO BOSNJAKA! NAPRIJED CERICU I ZUKURLICU. SLJEDECE, FORMIRANJE NE BOSANSKE, NEGO BOSNJACKE NACIONALNE STRANKE, BOSNJACKE SOCIJALDEMOKRATSKE STRANKE, BOSNJACKE DESNICE, BOSNJACKE ULTRA DESNICE, BOSNJACKE ULTRALJEVICE ITD. NEMA NIKAD BOLJEG VJETRA U LEDJA DESNICI NEGO KAD GA RASPIRI JALOVA IZDAJNICKA MULTIKULTI LJEVICA. VRIJEME JE DA KOMUNIZAM PADNE I U SARAJEVU, ZADNJEM BASTIONU KOMUNIZMA.
Nego Mujke, de ti nama reci šta Kant i Hegel kažu o tome?
Mustafa ef. Spahić ----------------------------------------------------- HU IZ JU?
dokle ide tvoja mrznja prema ovom covijeku? ima li granice?
Ovaj Spahić ne zna pričati, a ne nešto drugo. Pravi je prototip balije. Cera, samo naprijed!
jel to podrska iz Sandzaka
Podrška iz Šehera!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Eh kad se vlast osladi :)
Sada treba Islamska Vjerska zajednica da naredi imamima da u svim džematima u Bosni propovijedaju protiv ovog majmuna i da pozovu na bojkot kandidaturu , opet ovog majmuna , za člana predsjedništva !!
Lik u inostranstvu povezan sa ekstremistima a kod nas se zeli kandidovati za predsjednika. Buduci da nam predsjednik vise sluzi kao predstavnik prema vani, njegov izbor bi definitvno stetio nasem imidzu europskog naroda.
ti evropski narod? smiri se... vrati se u realnost i tipkaj po tastaturi
ne znam, bas nije tesko shvatiti na sta sam mislio druze ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)