Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Потписаће се онда кад Република Српска да сагласност а не кад ти кажеш!
Da "serhio" principi poduzetništva i privatnog biznisa kao primijerice u Visokom i Širokom Brijegu, ili slobodnog novinarstva i nevladinih organizacija u Sarajevu, zasnivaju se ( kao i svugdje u svijetu ) na izgradnji sistema u kojem se kreše finansiranje ponašanja skupocjenih političara koji su završili fakultete u Beogradu, kako bi prikupljali nove zalihe novca za zakuhavanja ratova. Mrav2 18.06.2013. u 13:13 1 0 Srpska vlast najviše strahuje od onih srba koji se pokušavaju ugledati na hrvate iz Širokog Brijega i bošnjake iz Visokog, za koje je veoma bitna izgradnja miroljubivog društva u cijelom svijetu, i naravno kresanje svih socioparazitarnih troškova.
SLUČAJNOSTI: - godina 1914-a, mjesec juni, Sarajevo (Gavrilo Princip). - godina 1914-a, mjesec juli, Rusija počinje mobilizaciju. - godina 1999-a ("tajni" beogradski pokušaji uvlačenja Rusije u rat). - godina 2011-a, mjesec oktobar, Sarajevo ( Mevlid Jašarević). - godina 2011-a, mjesec novembar, kosovski srbi traže rusko državljanstvo. ... i naravno, gore navedenih 5 (pet) parametra "nemaju" nikakve veze sa onim što poznajemo kao SRPSKA VLAST ili SRBIJA ... KAKO UVUĆI RUSIJU U RAT: 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa za svu situaciju su krivi bosnjacki i hrvatski clan predsjednista. Rade Radmanu iza ledja, pa kasnije krivicu na njega prebacuju. Nista novo. Nastavljaju se svakodnevni udari na Republiku Srpsku.
Odakle hrvatima član predsjedništva?! Respect Radmanoviću, ovi naši miševi su smiješni...
Krenut cemo na koridore i pjevat parole, hebo vladu u parlamentu :D
a sta stoji u tim dokumentima o granicnim prelazima bih i hr?
Yebi mater svoju dansku...tek onako... Inace, kvota 1.05 da srbi nece potpisati i da od 01.07 nema granicnih prelaza
Možda je i pametnom samome sebi uvesti sankcije. Blokada privrede koje ionako nemamo, blokada budžeta koji se ionako nizašta drugo ne koristi osim za fotelje fašista i nacionalista, blokada državne službe koja ionako samu sebe prezentuje a ne narod. Ode ovo sve u ku.rac
Neka neka *** li vas komšić
sa ovakvim Predsjednoštvom nećemo daleko dogurati
Moramo biti svjesni dok nam ovakvi ljudi poput Izetbegovica vose zemlju i kroje politiku mi nemamo napretka..Mi smo jadni i bjedni.To je politika koja je ovu zemlju unistila.
A tebi je uvijek jedan te isti krivac, ne branim ga al kakve vze Izetbegović ima s ovim ccccccccccc ovdje po inerciji je uvijek SDA i Bakir kriv. J.e.b.o. ti nas, znas nas!
majo citas li ti textove koje komentarises??ne citas?ukratko izetbegovic kojeg krivis i komsic su potpisali sporni dokument radmanovic nije kontas???uvijek kad ti je mrsko procitati zamoli nekoga da to uradi za tebe da se ne brukas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko supljih od EU pa kako ne kontate da oni nece namjerno da to urade.
sa ovakvim sazivom predsjednistva nigdje mi necemo dogurati
E moj Sorensene!