Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA krala u ratu, krala u donacijam nakon rata, krali od djece sa posebnim potrebam, krali u pandemiji i jos oni koji su krali su nam nacionalni heroji i placeni novcem poreznih obveznika..... JE LI GLUP NAROD ILI OVI STO KRADU ???
Nek mu provjere kako je zapošljavao ljude na raspisanim konkursima od 2018,2019. Po kojim kriterijima a ne po stručnosti.
Glup narod druskane,još uvijek se kunu u takve i govore da su jedina iskrena BIH stranka,s korupcijom smo u rangu s Mongolijom, Nepalom,PISA test bolje i da ne spominjem,i koji god segment pomenes gdje su oni vladajući nemas nista pozitivno da nadjes,ljudi se prodaju pred izbore za motokultivatore,junice i rizu,i naravno da je narod glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A sve veliki vjernici u stranci. Niko nece harama. Najveci lopovi i kriminalci.
Jedino Solak suspendovan,interesantno. Suspendovala ga Vlada FBIH. Suspendovao ga Fadil, što Fadil nije suspendovao sebe i Jelku? Pa nije ni do Solaka.
Najjaci lik. Zavrsis milionski posao kako kase glavna. Uzmes proviziju. Dobijas platu do penzije. Niko ti nista ne moze.
Uzimao cijelo vrijeme ranije, a uzima i sada. To je ta SDA politika i pravila. Puna usta drzava, a ovamo otese sve sto mogu od te iste drzave
@gooUser1609459747 ne zasluzuje niko ovu drzavu, ne samo bosnjaci, ne zasluzuje ova drzava ni da bude drzava sa ovakvim narodom, ko vise imalo pametan moze vjerovati u ovu drzavu, samo zatucan clan stranaka
@Tama3333 izaci na ulice i rokati po svemu i rusiti ili rijesit jednom ili zivjeti ovako u nedogled, kredit iz kredita, placaj za ovakve i slicne da mogu raditi sta hoce,
topli obrok da ima coek sta jest dok ne radi, ebo ti ovo sve i drzavu i narod koji zivi u njoj, dabogda sve propalo pa i ja sam, ne zasluzujemo nista, ma oslobodite ih sve, samo bezeveze se jos trose pare za suce i proces za koji svakako nista ne rade
Ovakvi textovi su postali čista NAVLAKUŠA da se čovjek ogriješi, da poludi i pošalje sve u materinu...Al' rekoh sebi, e nećeš majčin sine...Ko je Solak, ko su ova bagra koja dozvoljava da se naš novac rasipa...Uopće me se ne tiču niti me dotiču...Jadan je onaj čijim raspoloženjem upravlja nepravda na svakom ćošku...Odluči da budeš sretan i uživaš u sitnicama koje život čine ispunjenim, ljepšim, blagoslovljenim!
Što se uzima, maršala, svi suspenzija, pod sudskim procesima a uzimaju i nema ni otkaza ni ništa... Samo pošteno i transparentno,..
treba mu respirator gurnut u guzicu kad to proguta jednu malinu i to fino zalijepiti trakom
SDA lopov.
ovo je taj REALNI SEKTOR.
Kralj , ne radi ništa i prima punu plaću. Ali ima ovakvih još, zaposle se u državne institucije, otvore bolovanje na njihovo mjesto dolazi zamjena a oni pravac Beč ili bilo koji drugi grad u Njemačkoj ili Austriji malo na crno i tako godinama
To je nas spasilac, tako treba 🤣 boga mi drzava BiH daje poticaj da je krades. Dotakli smo dno.
Fadil ga nagradio po naredbi Sebije.
Sljamu hebo te onaj ko te postavio takvog