Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno da mnogi BH gradjani katolicke vjeroispovijesti, koji se sluzbeno nazivaju Hrvati, iako nisu i ne poticu iz Hrvatske. A kad je tako, sve je uredu. Ali je ipak znakovito da mnogi imaju Turska prezimena, kao gospodja Zdenka Djambas, a Djambas u prevodu sa Turskog je trgovac konjima, dok Karamatic, znaci da je crni, valjda Mate.
@blizanacBL Ma ja, Srbi su hišćani još od prije nove ere. :))
@sarajlijaXXXjeboklix KRAJEM 19-TOG STOLJEĆA VASA PELAGIĆ POTPLAĆIVAO DJECU PO BOSNI DA SE ZOVU "SRBIMA" Sto se Bosne tice,izmedju ostalih,koristili su i novac,konkretno austrougarski kovani novac "krajcare " (kreuzer),i potplacivali po Bosni djecu da se zovu Srbima! Nije moglo drugacije!!!
HDZ nije hrvatska stranka nego stranka katolickih cetnika koju predvodi Jugosloven Covic. Dokazali su da su cetnici jer su sprijecili zrtve genocida da tarze pravdu i istinu u Hagu. takodjer rade na rusenju suvereniteta Bosne i iprovodjenju fasisticke ideologije velike Hrvatske. kao takvi legitiman su vojni cilj i treba ih hapsiti i procesuirati bez ikakvod odlaganja. ili oni ili Bosna.
@blizanacBL Chetnik/Genocidas bre ne prdi smrdis na svinju
Jedna hipoteguza i dvije pastete za bolji ljubavni trokut.
Radost tzv. BH Hrvata trajala svega 2 sata HAHAHAHAHA! 😂😂
Potomci autrougarskih konjusara na aparatima
@ooKIKSERoo Napoji mi konja
Jel to neko ocekivao od ovih da rezu grane na kojima sjede? HAHAHAHA Samo glasaci na izborima mogu neke promjene uvesti i to kad i ako zele ,do tada ZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!
Crnokošuljaši, pardon nositelji eUropskih vrijednosti na aparatima!!
...potrebno je prvo da republika srpska donese nove zakone...drugo da se sto pre proglasi herceg bosna a trece da srbi i hrvati preuzmu sto vise institucija i agencija u zajednickim institucijama i da sto vise izoluju bosnajke....